Το Half Note Jazz Club συνεχίζει τον κύκλο «Μουσική Άνοιξη» με τον Αδάμ Τσαρούχη σε μια τζαζ, μπλουζ βραδιά την Πέμπτη …

31 Μαΐου 2012.

‘’Throwback Stories ‘’ Μια μουσική παράσταση που έρχεται να μας ξυπνήσει παλιές αναμνήσεις ταξιδεύοντας σας στο χρόνο σε δεκαετίες που όλοι αγαπήσαμε, Εισιτήριο για την διαδρομή οι Jazz, Blues, Swing, και τα Musicals. Μέσα απ’ τα τραγούδια ανακαλύπτουμε πως η jazz παντρεύεται με το musical μ’ έναν μοναδικό τρόπο από δύο διαφορετικές φωνές.

Σε πότε λυρική και πότε ρετρό ατμόσφαιρα, το “Throwback stories” έρχεται να μας θυμίσει τραγούδια που έχουμε αγαπήσει από τις περασμένες, αλλά όχι ξεχασμένες δεκαετίες του ’30, ‘40, και όχι μόνο, όπως “Ας ερχόσουν για λίγο” “Feeling good”, “Amado mio”, “Fly me to the moon” κ.α. 

Στη σκηνή συνυπάρχουν μουσικά, ο Αδάμ Τσαρούχης, musical performer και jazz singer με συμμετοχές σε αρκετά musicals και συνεργασίες με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου, Φωτεινή Δάρρα, Αλκίνοο Ιωαννίδη, Σία Κοσκινά κ.α, και η λυρική τραγουδίστρια / performer Nαδίνα Τζιάτζιου με συνεργασίες με την Εθνική Λυρική Σκηνή και προσωπικά shows. Μαζί τους, δυο εξαιρετικοί μουσικοί, ο Μάριος Καζάς στο πιάνο και ο Κώστας Κρανιδιώτης στο σαξόφωνο.

Αδάμ Τσαρούχης: Τραγούδι
Κώστας Κρανιδιώτης: Σαξόφωνο
Μάριος Καζάς: Πιάνο
Guest: Ναδίνα Τζιάτζιου
Video Art – Δημήτρης Φωτόπουλος