Οι ACTIVE MEMBER σε μια βραδιά Full Band θα πραγματοποιήσουν στον Ελληνικό Κόσμο την κεντρική χειμερινή τους συναυλία στις

15 Ιανουαρίου 2011. O B.D.Foxmoor και η Sadahzinia μετά από αρκετό διάστημα θα εμφανιστούν και πάλι για να παρουσιάσουν ένα τρίωρο πρόγραμμα με κομμάτια απ’ όλη τη δισκογραφία τους και τραγούδια από τον νέο τους δίσκο «Από της Φτιάξης μας τα Λάθια», που κυκλοφόρησε πρόσφατα από το ανεξάρτητο label 8ctagon.

Σε αυτή την συναυλία για πρώτη φορά θα εμφανιστούν με full band!

Ένας από τους καλύτερους drummer της παγκόσμιας μουσικής σκηνής ο Κώστας Αναστασιάδης, σε μοναδικούς αυτοσχεδιασμούς καθώς και με διαλείμματα όπου θα «μάχεται» σε battle τον Dj του γκρουπ Moya στα πικάπ του.

Επίσης, μαζί θα είναι και ο Jamoan με κιθάρα (ηλεκτρική και ακουστική), όπως και το τρίο του Δημήτρη Κουζή (βιολί, βιόλα, τσέλο).

Πάντα οι καιροί φυσάνε κόντρα σε όσους ονειρεύονται τ\’ απλά και τ\’ αυτονόητα και σε όσους τα ζούνε μέσα απ\’ τα τραγούδια και τις ιστορίες τους. Οι Active Member ήταν ανέκαθεν φτιαγμένοι από τη λάσπη και το φως της εποχής τους και πάντα θα αντιστέκονται στο κυρίαρχο ρεύμα. Οι στίχοι τους θα μας ταξιδέψουν κι αυτή τη φορά στα όμορφα λημέρια του μυαλού τους.