Το αφιερωματικό Active Member Festival έρχεται κλείνοντας 17 χρόνια μουσικής δημιουργίας και οι άνθρωποί του το γιορτάζουν επί σκηνής παρέα με μέλη και φίλους της low bap οικογένειας.

Η γιορτή θα γίνει στις 26 Ιουνίου στην Τεχνόπολη, υπό τον τίτλο Active Member Tribute Festival, που θα φέρει μαζί επί σκηνής τους Flaco, Χνάρια, Oscura Vista, Dj Moya και Ponte της ελληνικής low bap σκηνής, καθώς και τους Rodney P και Skitz, τους «πατριάρχες» της βρετανικής Hip Hop σκηνής.

Από το μεσημέρι θα γίνονται dj και producer workshop, αλλά και έκθεση συλλεκτικών δίσκων βινυλίου, βιβλίων φωτογραφιών και προβολή ταινιών και ντοκιμαντέρ.

Επίσης, σε αυτό το φεστιβάλ-γιορτή θα προβληθεί για πρώτη φορά το «Madmoana» Project, μια πρωτοποριακή  παραγωγή, ένα οπτικοακουστικό άλμπουμ με τραγούδια φτιαγμένα εξ ολοκλήρου με φυσικούς ήχους – ήχους κυμάτων, τρένου, μηχανημάτων, βροχής, διαδήλωσης, σιωπής – που αναδεικνύει για άλλη μια φορά την εφευρετικότητα και τη σπάνια έμπνευση του B.D. Foxmoor.

Τέλος, το Active Member Festival θα είναι η πρώτη live streaming συναυλία στη χώρα μας και θα μεταδοθεί σε πραγματικό χρόνο από το site : http://www.tvxs.gr/.