Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης παρουσιάζει τη μεγαλύτερη, ίσως, καθηγήτρια υποκριτικής του Χόλυγουντ η οποία έρχεται στην Αθήνα

για μια μοναδική διάλεξη για  τον τρόπο δουλειάς των  περισσότερων πρωταγωνιστών του σύγχρονου κινηματογράφου.

Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως η Halle Berry, για την ερμηνεία που της χάρισε το Oscar στην ταινία Monsters Ball, αλλά και Brad Pit, Kate Hudson, James Franco, Jake Gyllenhaal, Elizabeth Shue, Charlize Theron, Jon Voight, Jim Carrey, Eva Mendes και πολλούς άλλους, και έχει ιδρύσει το πολύ γνωστό Ivana Chubbuck Studio.

Η Ivana δουλεύει κατ’ ιδίαν με περισσότερου από 100 σταρ πρώτης γραμμής του Χόλυγουντ, με σκηνοθέτες, σεναριογράφους και παραγωγούς. Έχει επίσης διατελέσει επισκέπτρια ειδική καθηγήτρια στη Σχολή Δραματικής Τέχνης Juilliard της Νέας Υόρκης, διδάσκοντας σε μια ομάδα επίλεκτων φοιτητών του 4ου έτους. Έχει επίσης διδάξει σε εργαστήρια ανά τον κόσμο, όπως στην Αυστραλία, στη Δανία, στην Ολλανδία, στο Λονδίνο, στο Ισραήλ στον Καναδά κ.α.

Η Ivana Chubbuck έχει τιμηθεί από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρωσίας (έχει Ρωσική καταγωγή) με το Βραβείο Έργου Ζωής για τη συνεισφορά της στη βιομηχανία του κινηματογράφου δίπλα στους Leonardo Dicaprio, William Friedkin, και Francis Ford Coppola.

Στην Αθήνα θα μιλήσει για την δική της τεχνική – The Ivana Chubbuck Technique (Lee Strasberg, Miesner) και για τον τρόπο με τον οποίο υποστήριξε τους παραπάνω αλλά και πολλούς περισσότερους ηθοποιούς στην κατάκτηση του Χρυσού Αγαλματιδίου ή βραβείου Emmy,  Χρυσή Σφαίρα,  Tony και πολλά άλλα διεθνή βραβεία.

Επίσης, θα  απαντήσει σε  ερωτήματα  ηθοποιών και σκηνοθετών που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη διάλεξη – σεμινάριο. Τέλος θα εφαρμόσει την τεχνική της σε όποιους ηθοποιούς θα έχουν έτοιμο ένα μονόλογο, ή κάποια σκηνή από οποιοδήποτε έργο επιθυμούν.

Προλογίζει ο ηθοποιός και μαθητής της Ivana Chubbuck, Χρήστος Βασιλόπουλος

 

Δωρεάν στάθμευση στο εμπορικό κέντρο athensheart


Οι  θεατές των παραστάσεων του ΙΜΚ δικαιούνται δωρεάν στάθμευση στο parking του εμπορικού κέντρου, athensheart (Πειραιώς 180, κόμβος Χαμοστέρνας), με την επίδειξη του εισιτηρίου της  παράστασης, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα  θέσεων.