Στις 20 Αυγούστου 2016, με ένα απο τα πιο δυναμικά lineup του καλοκαιριού, το ACOU Festival vol.1 ήρθε να ανοίξει τους ορίζοντες με τις μουσικές του επιλογές και να προωθήσει την ιδέα της house μουσικής σκηνής όλο και περισσότερο στην Αθήνα και στην Ελλάδα αλλά και στον κόσμο, προσφέροντας μια φοβερή εμπειρία σε όλους τους λάτρεις του είδους!

Αποκλειστικά από το ACOU Festival Vol.1, στο «Massroom – Boutique Poolside Club, Γλυφάδα»:

Ο Aquarius Heaven με το ανατρεπτικό του στυλ ερχόμενος από το Βερολίνο, με το ιδιαίτερο μουσικά παρελθόν του στην μουσική σκηνή, σπάει τους κανόνες και ήρθε να μας φέρει τις Ευρωπαϊκές του ιδέες με ένα σπουδαίο Live .

Ο AND.ID ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες DJs εκπροσώπους μας στην παγκόσμια σκηνή ,με μόνιμη παρουσία στο εξωτερικό και ερχόμενος με δεκάδες εμφανίσεις σε Βόρεια, Νότια Αμερική και Ευρώπη είναι ξανά στην Ελλάδα για να κάνει την διαφορά ….

O Alex Dimou έχοντας συνεργαστεί με πολύ μεγάλα ονόματα στον τομέα της παραγωγής, με πλήθος παραγωγών στα μεγαλύτερα labels έρχεται με διθυράμβους από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ του εξωτερικού για να παρουσιάσει ένα μαγικό live act όπως μόνο αυτός ξέρει…

Οι δυάδα , Gus & Bonso, residents DJs στα μεγαλύτερα clubs της ηλεκτρονικής μουσικής στην Ελλάδα αλλά και με συνεχόμενες παρουσίες σε μεγάλα events του εσωτερικού, μας ανεβάζουν την θερμοκρασία με τις φρέσκιες ιδέες τους.

Ο Manolaco, πολύ γνωστός στο ευρύ κοινό για τις παρουσίες του σε όλα σχεδόν τα μεγάλα φεστιβάλ στην Ελλάδα, δίπλα στα μεγαλύτερους διεθνείς καλλιτέχνες , ως κορυφαίος DJ της Blend , είναι εδώ να μοιραστεί την τρέλα του μαζί μας.

Ο Mattik, ο εκφραστής μιας μεγάλης γκάμας επιρροών απο τα διάφορα είδη ηλεκτρονικής μουσικής και με μεγάλες συνεργασίες με όλα τα underground clubs στην Ελλάδα αλλά και με πολύ μεγάλα ονόματα του χώρου, πάντα σε συνεργασία με Seds, θα κρατήσει to vibe μας, σε ιδιαιτερα υψηλα στάνταρ…