Το Ramones Greek Fan Club παρουσιάζει A night for The Ramones στο Κύτταρο, το Σάββατο 17 Ιανουρίου 2015.Η νεοσύστατη παρέα φίλων του θρυλικού συγκροτήματος διοργανώνει μια μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στους νεοϋορκέζους punk rockers, μια μουσική βραδιά που θα μείνει στην ιστορία. 


Στη σκηνή του ιστορικού Κυττάρου θα φιλοξενηθούν μερικές από τις καλύτερες μπάντες της εγχώριας rock σκηνής και θα ερμηνεύσουν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο κομμάτια από την πλούσια δισκογραφία των Ramones. Εκτός των ζωντανών εμφανίσεων θα υπάρχουν και τα ανάλογα dj sets, καθώς και προβολές σχετικών video. 


Line Up:

Bandage –
Brain Drain: Ramones Tribute Band –
Coogars –
Cyclothymics –
Dead Dranks –
Grinderstones –
Jumpin’ Bones –
Little Star Company –
Mickey Pantelous –
Mr. Highway Band –
Nicotine Stain –
Panx Romana –
Penny Dreadful –
Semen Of The Sun –
Snails –

Οι μπάντες που υπόσχονται μια δυνατή και άκρως διασκεδαστική εμπειρία!

Επιπλέον, θα εμφανιστούν εκλεκτοί καλεσμένοι , όπως: Alex – K (Last Drive, Thee Holy Strangers), Stavros X (Deus Ex Machina) και άλλοι.

Στόχος είναι η βραδιά, εκτός από μία εκδήλωση προς τιμήν της μουσικής κληρονομιάς των Ramones, να αποτελέσει μια γιορτή για όλη την ελληνική σκηνή. Τέλος, σημαντικό μέρος των εσόδων θα διατεθεί σε καλό, κοινωνικό σκοπό, ο οποίος θα ανακοινωθεί εντός του επόμενου διαστήματος. Πρόκειται για μία νέα και ιδιαίτερη πρωτοβουλία, για την οποία σύντομα θα υπάρξουν όλες οι λεπτομέρειες. Σας περιμένουμε, λοιπόν, όλους!


Ramones Greek Fan Club – https://www.facebook.com/ramonesgreekfanclub