Η jazz ερμηνεύτρια και δημιουργός Terry Vakirtzoglou παρουσιάζει το single “She Will Save Us All” και μας ταξιδεύει με τη μαγική της φωνή!

Πρόκειται για το πρώτο κομμάτι από το επερχόμενο άλμπουμ μου “Permanthia”, ένα project που την έχει απασχολήσει δημιουργικά και συνοδεύσει καλλιτεχνικά τα τελευταία χρόνια.

Credits

  • Music & Lyrics: Terry Vakirtzoglou
  • Vangelis Stefanopoulos: piano, keys
  • Kostas Konstantinou: double bass
  • Jason Wastor: drums
      • Recorded at Noisy King Residence Studio
      • Recorded & mixed by Nikos Kollias
      • Mastered by Nikos Lavdas
      • Artwork by Mariza Kapsabeli

Λίγα λόγια για την Terry Vakirtzoglou:

Η Terry Vakirtzoglou είναι ερμηνεύτρια και εκπαιδευτικός της τζαζ μουσικής. Σπούδασε στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, ενώ ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Queens College / Aaron Copland School of Music στη Νέα Υόρκη, με υποτροφίες από τα ιδρύματα Fulbright και Ωνάση.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών της είχε την ευκαιρία να μαθητεύσει δίπλα σε θρυλικούς τζαζ ερμηνευτές και μουσικούς, που καθόρισαν την καλλιτεχνική της πορεία. Sheila Jordan, Mark Murphy, Charenee Wade, JD Walter – μερικά μόνο από τα σπουδαία ονόματα που την καθοδήγησαν, μεταδίδοντάς της όχι μόνο τεχνικές φωνητικού αυτοσχεδιασμού, αλλά και μια βαθιά κατανόηση της τζαζ ως τρόπου αφήγησης και έκφρασης. Η εκπαίδευση αυτή, σε συνδυασμό με τις ζωντανές της εμφανίσεις στις ιστορικές μουσικές σκηνές της πόλης, διαμόρφωσε τη μοναδική της μουσική προσέγγιση, όπου η αυτοσχεδιαστική ελευθερία και η συναισθηματική ερμηνεία βρίσκονται στο επίκεντρο.