Οι σκηνοθέτες Ματ Μπετινέλι Ολπιν (Matt Bettinelli-Olpin) και Τάιλερ Γκίλετ (Tyler Gillett) του επερχόμενου «The Mummy 4», μιλώντας στο Entertainment Weekly στο πλαίσιο της προώθησης της νέας τους ταινίας «Ready or Not 2: Here I Come», περιέγραψαν το πολυαναμενόμενο σίκουελ ως «πραγματικά πανέμορφο, τρομακτικό και καθηλωτικό» και ανέφεραν ότι η επιστροφή των Brendan Fraser και Rachel Weisz ήταν σχεδόν εξωπραγματική.
Σημειώνεται ότι στη νέα ταινία, ο Μπρένταν Φρέιζερ (Brendan Fraser) και η Ρέιτσελ Βάις (Rachel Weisz) θα επιστρέψουν στους εμβληματικούς ρόλους των Rick και Evelyn O’Connell, αντίστοιχα.
Το σκηνοθετικό δίδυμο, στο βιογραφικό του οποίου περιλαμβάνονται επίσης τα «Scream» (2022) και «Scream 6» (2023), αποκάλυψε ότι η ανάμειξή τους στο πρότζεκτ οφείλεται στον επί σειρά ετών παραγωγό τους, Γουίλιαμ Σέρακ (William Sherrick).
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ