Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, που τελεί υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Αυστρίας και του Ιδρύματος Mozarteum Salzburg, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα το μικρό μουσικό αριστούργημα του Μότσαρτ “94 seconds” που διαρκεί μόνο 94 δευτερόλεπτα.

Στην διαδικτυακή αυτή εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό η Πρέσβειρα της Αυστρίας στην Ελλάδα κυρία Hermine Poppeller, ο CEO του Ιδρύματος Mozarteum Salzburg Dr. Tobias Debuch, o Dr. Ulrich Leisinger επικεφαλής του τμήματος ερευνών του ιδίου Ιδρύματος και η πρόεδρος του Mozarteum Hellas κα. Ευγενία Βοτανοπούλου.

Ο οργανισμός Mozarteum Hellas ιδρύθηκε το Μάρτιο 2019, έγινε μέλος του Διεθνούς Ιδρύματος Mozarteum τον Ιούνιο 2019 και έχει σαν στόχο την προώθηση της κλασικής μουσικής στην Ελλάδα και τη διάδοση του έργου του Μότσαρτ μέσα από μια μεγάλη γκάμα πολιτιστικών δράσεων.

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε το συνέδριο και να ακούσετε το μικρό αριστούργημα του Μότσαρτ “94 seconds” συνδεθείτε την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου στις 6μ.μ. στο link. Το συνέδριο θα είναι στα αγγλικά.

Zoom Link: zoom.us

Επισημαίνεται ότι η πλατφόρμα θα δεχθεί περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων γι αυτό φροντίστε για την έγκαιρη σύνδεσή σας.

Το πρόγραμμα της Συνεδρίου του Mozarteum Hellas

18:00 Χαιρετισμός από τον Δρ. Κώστα Ιατρού, Γενικό Γραμματέα
18:05 Ετήσια Έκθεση Mozarteum Hellas από την Ευγενία Βοτανοπούλου, Πρόεδρο
18:10 Χαιρετισμός από την Α.Ε. Hermine Poppeller, Πρέσβειρα της Αυστρίας στην Ελλάδα
18:20 Χαιρετισμός από τον Δρ. Tobias Debuch, Διευθύνοντα Σύμβουλο του Stiftung Mozarteum Salzburg
18:35 VIDEO Stiftung Mozarteum Salzburg: ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ TON MOZART
18:40 “94 seconds”, παρουσίαση του νέου έργου του Mozart από τον Δρ. Ulrich Leisinger, επικεφαλής του Τμήματος Έρευνας, Stiftung Mozarteum Salzburg
18:50 Λήξη της εκδήλωσης