Μία παράσταση που πραγματεύεται την πνευματική, ψυχολογική και σωματική καταστροφή μιας γυναίκας από τον παιδικό της έρωτα.

Το έργο δεν έχει ανέβει ξανά σε θεατρική σκηνή και είναι η πρώτη θεατρική σκηνοθεσία του ηθοποιού Στέλιου Καλαϊτζή.

ΥΠΟΘΕΣΗ

Η Μελίνα πηγαίνει για διακοπές στο πατρικό της για πρώτη φορά μετά το θάνατο της μητέρας της. Εκεί θα συναντήσει τον παιδικό της έρωτα τον Χάρη, ο οποίος έχει επιστρέψει από το Λονδίνο μετά το τέλος των σπουδών του στην ψυχολογία. Ο Χάρης καταλαβαίνοντας το πόσο ευάλωτη είναι πια η Μελίνα, θα προσπαθήσει να παίξει με το μυαλό της και να τη χειριστεί όπως αυτός θέλει χωρίς να της προσφέρει το είδος αγάπης που εκείνη ζητάει. Θα ακολουθήσει ένα ξέσπασμα διαστροφών και υποταγής, από το οποίο η ίδια δε θα μπορεί να ξεφύγει και θα φτάσει στα άκρα.

Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ

Ο Στέλιος Καλαϊτζής γεννήθηκε στη Νάουσα Ημαθίας. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου το 2006 και αμέσως άρχισε να συμμετέχει σε τηλεοπτικές, κινηματογραφικές και θεατρικές παραγωγές.  Φέτος εκτός απο τη συμμετοχή του στο “Curing Room” σκηνοθετεί για πρώτη φορά σε θεατρική σκηνή το έργο “94 ΜΙΛΙΑ” της Ελένης Γιασσά. Επιπλέον είναι ένας από τους βασικούς διοργανωτές του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Πειραιά.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Συγγραφέας: Ελένη Γιασσά

Σκηνοθεσία: Στέλιος Καλαϊτζής

Πρωτότυπη μουσική σύνθεση: Ανδρέας Κελέκης

Σκηνικός χώρος & Κουστούμια: Γιώργος Λυντζέρης

Σχεδιασμός φωτισμών: Άννα Ρεμούνδου

Trailer: Κυριάκος Νοχουτίδης, Στέλιος Καλαϊτζής

Φωτογραφίες: Αρίων Κουρκουβέλης

Αφίσα παράστασης & Γραφιστικά: Γεωργία Γιαννούλη

Παίζουν: Στέλιος Καλαϊτζής, Μυριέλλα Κουρεντή, Πάνος Τοψίδης, Λία Τσάνα