Το 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Δερματοστιξίας ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους λάτρεις του tattoo στο Γήπεδο Tae Kwon Do στον Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου.

Το Φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 10-12 Μαΐου 2013.

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά η Red & White Productions πιστή στο ραντεβού της με τους λάτρεις του Tattoo και στα πρότυπα των μεγαλυτέρων tattoo conventions της Ευρώπης διοργανώνει το 7o Διεθνές Συνέδριο Δερματοστιξίας (7th  Athens Tattoo Convention), στην Αθήνα στις 10,11 & 12 Μαΐου 2013 στο Γήπεδο [Tae Kwon Do], Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου.

Μετά την αθρόα περσινή προσέλευση όπου περισσότεροι από 25.000 επισκέπτες βρέθηκαν στους χώρους του[http://www.youtube.com/watch?v=CEWzI5OOEiw] και φέτος το Festival θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο που ικανοποίησε με τη λειτουργικότητά του όλους τους παρευρισκόμενους, σε μια κυριολεκτικά γιορτή για τους λάτρεις της δερματοστιξίας. Κορυφαίοι Έλληνες αλλά και ξένοι καλλιτέχνες απ’ όλο τον κόσμο έρχονται να παρουσιάσουν τη δική τους οπτική πάνω στην πανάρχαια αυτή τέχνη επιδεικνύοντας τα σχέδιά τους, να ενημερώσουν τους επισκέπτες για ότι έχει να κάνει με ζητήματα tattoo όπως τεχνοτροπίες, χρωματισμοί, απαραίτητοι κανόνες υγιεινής κ.α. Το festival θα φιλοξενήσει για ακόμη μια χρονιά καλλιτέχνες παγκοσμίου φήμης, που σύντομα θα ανακοινωθούν.  Επίσης, θα υπάρχουν περίπτερα με tattoo supplies, είδη ρουχισμού και accessories, gadgets, αερογραφίες, μόνιμο μακιγιάζ κ.α.

Το πρόγραμμα του festival θα είναι κάτι παραπάνω από χορταστικό. Σε ολόκληρη τη διάρκεια του θα πραγματοποιούνται δρώμενα όπως Art Fusion, όπου 5 καλλιτέχνες ζωγραφίζουν σε 5 καμβάδες και κάθε 3 λεπτά αλλάζουν θέση και συνεχίζουν, αλλάζοντας το σχέδιο του προηγούμενου καλλιτέχνη βάζοντας τη δική τους φαντασία… Body Painting Show, Εκθέσεις σχεδίων με επιδείξεις και βράβευση των καλύτερων σχεδίων από αυτά, Διαγωνισμοί καλύτερου tattoo ανά κατηγορία όπως Best Color Tattoo Contest, Best Black & Grey Tattoo Contest, Best Tattoo of the Show, Graffiti Show, Bike & Skate show, Bondage Show, Acrobatics, Capoeira Show κ.α.

Τέλος, θα πραγματοποιηθούν live & dj set τα οποία σύντομα θα ανακοινωθούν.