Για έβδομη συνεχή χρονιά ο στοχευμένος εκθεσιακός θεσμός Design For Life παρουσιάζει σε μια σύγχρονη εκθεσιακή διοργάνωση της ανθρώπινης δημιουργικότητας, ¨τις τέχνες του κόσμου¨ όπου οι φιλότεχνοι επισκέπτες θα βρεθούν στη καρδιά του design, της αρχιτεκτονικής, των εικαστικών τεχνών.

Αναζητώντας την έννοια σε διάλογο των σχεδιαστών και των Brands, εκφράζονται καινούργιες σημασίες και ανοιχτές ερωτήσεις για τον ανθρώπινο πολιτισμό.

Ο χώρος; Εκεί που συναντά η Ιταλία την Ελλάδα, συγκατοικούν για 4 ημέρες και συνομιλούν, το φημισμένο στον κόσμο ιταλικό design όπου μαζί με το ελληνικό δημιουργούν ένα ισχυρό πολιτιστικό χώρο.

Τα θέματα, οι ιδέες και τα εκθέματα θα υποδέχονται τους επισκέπτες σε μια εκδήλωση του φαινομένου των χαρακτήρων στα έργα των καταξιωμένων αλλά και των ανερχόμενων νέων σχεδιαστών, με όγκο εντυπωσιακού σχεδιαστικού και κατασκευαστικού έργου.

Παρουσίαση εκθεμάτων σε μεμονωμένα έργα και εγκαταστάσεις, με διαφορετικές προσεγγίσεις και απόψεις, στη παράμετρο της δημιουργικότητας σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ

Μουσεία design,galleries,ιδιωτικές συλλογές καθώς ιταλικά και ελληνικά brands με τεκμήρια και επιδράσεις στο ιδεώδες της δημιουργικότητας.

DESIGNERS-ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΙ-ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ

Μαρία Σταμάτη, Ροζαλία Ιωαννίδου, Βούλα Πριοβόλου , Ελένη Λάμπρου, Ελευθέριος Πισκιτζής, Απόστολος Γιαγιάννος, Νίκος Κριτσωτάκης, Στέφανος Σάμιος, Νίκος Ζήβας, Σπύρος Κοντάκης, Ευαγγελία Μπίζα, Αριστοτέλης Μπαράκος, Φώτης Καμπόλης κ.α

BRANDS

ΑΙΩΝ, ERATINI , AVE, AVAX, Molteni & Co, Casa di Patsi , ARTEMIDE-ARTEMIDE HELLAS, DESIGN PLAZA, ΝΙΚΟΣ & ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΡΑΦΙΔΗΣ κ.α.

ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ _ ΜΑΡΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗ ( Εικαστικός )

Έκθεση – Εγκατάσταση της αντιπροσωπευτικής εικαστικής εξέλιξης της, που συγκινεί και επηρεάζει. Αφηγείται και παρουσιάζει με δεξιοτεχνία σε ένα ευφάνταστα δημιουργικό περιβάλλον της μνήμης και της ανθρώπινης αντοχής .

Διοργάνωση & Επιμέλεια έκθεσης: Αγγελική Φιλανδριανού + δημιουργική ομάδα AFDF designers αρχιτέκτονες γραφίστες εικαστικοί


Φωτογραφία: ERATINI VBUBBL Blackstar – Kaleido Black