Ο αγαπημένος του ελληνικού κοινού, Milo Z, επιστρέφει, την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου, με την πολυμελή μπάντα του, τα γυαλιστερά κοστούμια και τις απρόβλεπτες χορογραφίες του για να ταρακουνήσει το live stage του Gazarte με τον χαρακτηριστικό του -ένα μίγμα James Brown και Red Hot Chilli Peppers- τρόπο!

Την ίδια στιγμή, ο 1ος όροφος μετατρέπεται, από τους παραγωγούς του Pepper 96.6, στο απόλυτο disco-funk dancefloor. Προβάρετε τις πιο θεαματικές φιγούρες σας και ελάτε να εντυπωσιάσετε το κοινό!

Παντελόνια καμπάνες, λαμέ πουκάμισα και άφρο περούκες μας μεταφέρουν στη δεκαετία του ’70 με τον διάσημο Νεοϋορκέζο μετρ της funk, Milo Z, να δίνει το έναυσμα για την πιο αστραφτερή βραδιά της Αποκριάς!

O ίδιος ο Milo αποκαλεί τη μουσική του “Razzamofunk”, ένα μίγμα, δηλαδή, από Rock, Rap, Jazz, Blues & Funk. Αυτόν τον ήχο και μόνο μπορεί να περιμένει κανείς από ένα παιδί που μεγάλωσε στο Lower East Side της Νέας Υόρκης, μία γειτονιά-χωνευτήρι που απαρτίζεται από λαϊκά στρώματα, εικαστικούς, μουσικούς, ποιητές, πάνκηδες, παράνομους. Δεν είναι τυχαίο ότι εξ΄αρχής ο ήχος του Milo ήταν τραχύς, ακραίος και ταυτόχρονα funky, και soulful, δηλαδή “Razzamofunk”.

“Η μουσική μου είναι ένα μίγμα από τα ηχητικά βιώματα των παιδικών μου χρόνων και τις σημερινές εμπειρίες ζωής. Θέλω ο κόσμος όταν ακούει Milo Z να αντιλαμβάνεται ότι πρόκειται για κάτι αυθεντικό” λέει ο ίδιος. Tο αποτέλεσμα είναι μια απόλυτα σύγχρονη και ξεσηκωτική μουσική, στην οποία τα ψυχεδελικά πνευστά, οι κιθαριστικές εξάρσεις και το καταιγιστικό μπάσο δημιουργούν μια καυτή ατμόσφαιρα.

Ο ίδιος ο Milo τραγουδάει, χορεύει, ενορχηστρώνει, διευθύνει χορογραφεί και ταυτόχρονα βρίσκεται σε απόλυτη διάδραση με το κοινό! Ένας (εξω)πραγματικός performer που αλωνίζει κυριολεκτικά τη σκηνή και φέρνει τα πλήθη σε παραλήρημα! Όποιος έχει γευτεί την live εμπειρία του Milo Z μπορεί να καταλάβει  ότι  είναι ικανός να κάνει ένα ακροατήριο των 5000 ατόμων να αισθανθεί σαν να βρίσκεται στο σαλόνι του σπιτιού του και με την ίδια ευκολία να μετατρέψει ένα μικρό venue σε Big Rock Show!

Τo φανατικό κοινό του Milo τον ζητά ξανά και ξανά! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το motto του συγκροτήματος είναι: “Make them dance, make them sweat, leave them longing for more”…