Όπως είχαμε υποσχεθεί παραμένουμε συνεπείς στο ραντεβού μας και φέτος. Ο Σύλλογος Προσηλιωτών Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας και το Δήμο Βορείων Τζουμέρκων θα ταξιδέψει και φέτος τις βραβευμένες ταινίες του 37ου Φεστιβάλ στα Τζουμέρκα.

Πρώτος σταθμός η φιλόξενη πλατεία του Προσηλίου στις 1 Αυγούστου 2015 που για πέμπτη συνεχή χρονιά θα μετατραπεί σε θερινό σινεμά. Επόμενος σταθμός το παραδοσιακό βλάχικο κεφαλοχώρι του Συρράκου στις 8 Αυγούστου 2015, σε μια μοναδική βραδιά για το πλούσιο πολιτισμό της περιοχής. Οι μικρομικάδες θα κλείσουν φέτος το ταξίδι τους στο Ελληνικό στις 22 Αυγούστου 2015.

Ένας ακόμη δυνατός κινηματογραφικά Αύγουστος περιμένει το κοινό της περιοχής. Όπως πάντα οι μικρομικάδες ετοιμάζονται να μας εκπλήξουν με πολύ ενδιαφέρουσες δημιουργίες. Πολλές από τις ταινίες που θα προβληθούν είχαν σημαντικές διακρίσεις και σε διεθνή φεστιβάλ και αναμένεται να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των σινεφίλ.

Όπως πάντα η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι δωρεάν ενώ φέτος σημαντική θα είναι και η υλικοτεχνική αναβάθμιση του φεστιβάλ. Οι εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων.