Με ένα ουράνιο μουσικό τόξο με χρώματα από την Ελλάδα, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στις 5 Αυγούστου 2016 στο Λόφο της Σάνης, την Άλκηστις Πρωτοψάλτη, μία από τις πιο αγαπημένες διαχρονικές Ελληνίδες ερμηνεύτριες, η οποία φημίζεται για τη “δωρική” και τρυφερή φωνή της, την ξεχωριστή έκφρασή της αλλά και την μοναδική σκηνική της παρουσία που ξεσηκώνει το κοινό σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου .

H εξαιρετική ερμηνεύτρια θα μας συγκινήσει τραγουδώντας μελοποιημένη ποίηση του Νομπελίστα Οδυσσέα Ελύτη και θα συνεχίσει με σύγχρονη Ελληνική μουσική, χαρίζοντας μας τα καλύτερα της τραγούδια που θα μας κάνουν να ονειρευτούμε, να αγαπήσουμε, να ξεχάσουμε, τραγούδια με χρώματα από την Ελλάδα, μελωδικά, με ροκ πινελιές, τραγούδια που θα γεμίσουν την ψυχή μας.

Το εν λόγω πρόγραμμα έχει παρουσιαστεί, μεταξύ άλλων, στο Μetropolitan Museum της Νέας Υόρκης, στο Alhambra Theater στο Παρίσι, στο Cadoghan Theater στο Λονδίνο με ιδιαίτερη επιτυχία και απέσπασε τις καλύτερες κριτικές, και σε λίγες πόλεις της Ελληνικής επικράτειας.

Η “μοναδική” Άλκηστις όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν όσοι έχουν την τύχη να την ακούσουν, είναι ο κρίκος που ενώνει την Ελληνική μουσική με τον διεθνή κινηματογράφο και το μιούζικαλ : “κάθε εμφάνιση αυτής της μούσας είναι μία εμπειρία μοναδική χωρίς σύγκριση”, έχει σχολιάσει αρκετές φορές ο διεθνής τύπος.

Μαζί της μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών, διακεκριμένων σολίστ, οι οποίοι ξεχωρίζουν με το πάθος τους, ξεδιπλώνοντας μοναδικά στην σκηνή το ταλέντο τους.

Περισσότερες πληροφορίες για το Sani Festival 2016 μπορείτε να δείτε εδώ.