Μετά την ολοκλήρωση με μεγάλη επιτυχία του 1ου κύκλου εμφανίσεων του Σίλα Σεραφείμ στο Tin Pan Alley, με τις «50 Αποχρώσεις του Greek», ανακοινώνουμε νέο κύκλο παραστάσεων, με πρεμιέρα την Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου!

Οι καιροί είναι δύσκολοι και το χιούμορ σπανίζει. Το team του Tin Pan Alley, του καινούριου, βραβευμένου χώρου που άνοιξε τις πόρτες του πριν μερικούς μήνες, σε μια από τις πλέον ζωντανές γειτονιές της πόλης, αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα.

Προσκάλεσε λοιπόν το Σίλα Σεραφείμ να επαναλάβει τις sold-out ανοιξιάτικες εμφανίσεις του, με νέα παράσταση, αυτή τη φορά μετατρέποντας το χώρο σε μόνιμο στέκι του γέλιου.

Από τις 13 Φεβρουαρίου, και κάθε Παρασκευή, στις 22.00 (ακριβώς!), ο Σίλας επιστρέφει στη φιλόξενη σκηνή της οδού Τουρναβίτου στου Ψυρρή, για να παρουσιάσει σ’ έναν νέο κύκλο παραστάσεων αυτό το εξαιρετικό φαινόμενο που λέγεται «Νεοέλληνας», γιορτάζοντας παράλληλα τα 20 χρόνια του στο stand-up comedy!

Μαζί του ως guest star (μέχρι να γεννήσει) η Λίλα Σταμπούλογλου (Λίλα τρου στόρι).

Σας περιμένουμε όλους, στο Tin Pan Alley, την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου. Γιατί  το stand-up σε κάνει να γελάς, αλλά το καλό stand up, να σκέφτεσαι, γελώντας!


Περισσότερα παρακάτω, με τα λόγια του Σίλα:ΕΠΕΙΔΗ χάλασε κι η πολιτική και στον Σύριζα θέλουν να εφαρμόσουν όλα όσα έχουν εξαγγείλει…ΕΠΕΙΔΗ ο Σαμαράς είναι ικανότατος πολιτικός που αν και δεν κατάφερε να φέρει την ανάπτυξη, εντούτοις έφερε τον Σύριζα.ΕΠΕΙΔΗ η Ευρώπη πιέζει για μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα αλλά κι η Ελλάδα για μεταρρυθμίσεις στην Ευρώπη.ΕΠΕΙΔΗ η μόνη ανάπτυξη που έχει καταφέρει η προηγούμενη κυβέρνηση είναι η ανάπτυξη των ενεχυροδανειστηρίων.

ΕΠΕΙΔΗ οι χαυγίτες κάνουν τατουάζ τη σβάστικα και ισχυρίζονται ότι είναι tribal.

ΕΠΕΙΔΗ η Δημοκρατία είναι το πολίτευμα που όταν ο λαός κάνει ένα λάθος, του δίνει την ευκαιρία σε 4 χρόνια να κάνει το επόμενο.

ΕΠΕΙΔΗ η εκκλησία δεν θα νομιμοποιήσει ποτέ τους gay γάμους, γιατί οι μισοί παπάδες θα πάρουν αγκαλιά
τους άλλους μισούς και θα φύγουν.

ΕΠΕΙΔΗ οι άνθρωποι πιστεύουν σ’ έναν παντοδύναμο θεό, αλλά πόσο τρομοκρατούνται όταν τον σατιρίσεις…

ΕΠΕΙΔΗ ανακάλυψα το σεξ στα 15 μου. Ολομόναχος.

ΕΠΕΙΔΗ η πορνοβιομηχανία είναι η μόνη δουλειά στην οποία δεν μπορείς να κάνεις καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση στον εργασιακό χώρο.

ΕΠΕΙΔΗ το χιούμορ είναι μια μασκαρεμένη αλήθεια.

ΕΠΕΙΔΗ τα μόνα όρια της σάτιρας ορίζονται από την ευστοχία της.

Κι επειδή «κλείνω» 20 χρόνια standup.