Η αίθουσα τέχνης Τεχνοχώρος φιλοξενεί την πέμπτη έκθεση καλλιτεχνών της Ένωσης Χαρακτών, στην οποία πρωταγωνιστούν αυθεντικά χαρακτικά έργα φιλοτεχνημένα και τυπωμένα από τους ίδιους του καλλιτέχνες της Ένωσης, τα οποία διακρίνονται για τη μικρή τους διάσταση και συνεπώς για τις ιδιαίτερες χαρακτικές λεπτομέρειες τους.

Η έκθεση παρόλο που δεν έχει μία συγκεκριμένη θεματική ενότητα, ωστόσο έχει σαν σημείο αναφοράς την μικρή διάστασή των έργων, η οποία για την τέχνη της χαρακτικής απαιτεί μια πιο προσεκτική αντιμετώπιση της μήτρας από τους καλλιτέχνες.

Φέτος εκτός από τα μέλη της Ένωσης Ελλήνων Χαρακτών θα συμμετάσχουν, για πρώτη φορά, και έργα συνεργατών της από άλλες χώρες. Ενδεικτικά, θα παρουσιάσουν έργα τους οι καλλιτέχνες Πατρίτσια Δεληγιάννη, Νίκος Δεσεκόπουλος, Ελένη Κάπρου, Γρηγόρης Κότσαρης, Δημήτρης Μηλιώτης, Μιμή Πετροπούλου, Ειρήνη Ποδηματά, Νίκος Σταυρακαντωνάκης, Φλοράνς Χριστάκη, Kati Mahrt, Ines Piqueras, Mihail Petkov, Maria Duhteva, Ana Antonova, Oktay Anilanmert, Güngör Iblikçi, Fevzi Karakoç, Emin Koç, Yusuf Ziya Aygen, Fabiola Ungredda κ.ά.

Οι τιμές των χαρακτικών θα είναι σε προσιτές τιμές, ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για την δημιουργία μικρών συλλογών. 

Άλλωστε σκοπός της Ένωσης Ελλήνων Χαρακτών, αλλά και του Τεχνοχώρου, είναι η άμεση επαφή του κοινού με τους  καλλιτέχνες και τα έργα τους, χωρίς την μεσολάβηση τρίτων. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την ασφάλεια της αυθεντικότητας αλλά και την χαμηλή τιμή, των έργων.