Δύο Dj ντούετα της Αθήνας, oι Replicas και οι Beat Me Up, ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια νέα σειρά parties με electro μπασογραμμές, κλιμακούμενα beats, παλλόμενες κιθάρες και disco στο Swing!

Βeat Me Up: Ο Max_IM και η Microchick τρέφουν μια αγάπη για την soft rock και απεχθάνονται την trance αλλά ροκάρουν με ότι μουσικές βρουν και τολμούν να μιλήσουν ακραία και χυδαία.

Οι replicas είναι μαζί στην πράξη από τον Σεπτέμβριο του 2008. Είναι η ΜΕ8Η και ο DE:TECH. Ο κατασκευαστής τους προσπάθησε να δημιουργήσει μια μηχανική μεταφορά του Αδάμ και της Εύας σε μια απόπειρα να αναπαραστήσει το προπατoρικό αμάρτημα. Το μοντέλο τους είναι μοναδικό και έχει την ιδιότητα να αναμορφώνεται και ναπροσαρμόζεται σε οποιαδήποτε μορφή τους εντυπωσιάζει ή τους ενοχλεί.  Οι μουσικές τους αναζητήσεις δεν περιορίζονται πουθενά και συνεχώς ανακαλύπτουν νέα ακούσματα από το παρελθόν ή το μέλλον. Αγαπούν τις sexy μουσικές φόρμες με το μπάσο ως πρώτο όργανο, μιξάρουν το glam με τη space disco και το acid με βρώμικη και ίσως σκοτεινή διάθεση.