Η Λογοτεχνική Ομάδα, Ιδεόπνοον και το Περιοδικό Πνοές Λόγου και Τέχνης διοργανώνουν τον 4ο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Διηγήματος και Ποίησης με ελεύθερο θέμα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τα κείμενά τους ως τις 30η Νοεμβρίου 2008, τα οποία για το διήγημα θα πρέπει να μην υπερβαίνουν τις τρεις σελίδες, για τη ποίηση, τους τριάντα στίχους, με ψευδώνυμο.

Έξω από το φάκελο θα πρέπει να ορίζεται η κατηγορία, πεζό ή ποίηση, ενώ τα πλήρη στοιχεία των ενδιαφερομένων να εσωκλείονται σε δεύτερο κλειστό φάκελο, έξω από τον οποίο θα αναγράφεται το ψευδώνυμο.

Τα κείμενα πρέπει να είναι ανέκδοτα, και να είναι γραμμένα με γραφομηχανή ή με ηλεκτρονικό υπολογιστή.Μόνο ένα έργο μπορεί να υποβληθεί από τους ενδιαφερόμενους για κάθε μία από τις δύο κατηγορίες και κάθε έργο να είναι τυπωμένο στη μια πλευρά της σελίδας.

Την κριτική επιτροπή για το διαγωνισμό αποτελεί ο Αργυρίου Θανάσης, η Γκιωνάκη Αρετή, ο Δεληγιάννης Νίκος, η Ρισσάκη Κλεοπάτρα, η Σιούτη Έλενα και ο Ζαχαρίας Στουφής.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν τα κείμενα τους προς:
Λογοτεχνική Ομάδα «Ιδεόπνοον», υπόψη κας Αρετής Γκιωνάκη  Post-Restant ,
Ταχυδρομείο  Πετρούπολης , 132 31 ,
με την ένδειξη:4ος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός  Διηγήματος & ποίησης

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν σε ειδική εκδήλωση το Σάββατο 24 Ιανουάριου 2009, στις 19:30 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Δ. Πετρούπολης, Μπουμπουλίνας 59 και Αθ. Διάκου.