Ο πολυχώρος Pure Bliss παρουσιάζει το 4ο φεστιβάλ για τη γυναίκα την Παρασκευή …

8 Μαρτίου 2013.

Γιορτάστε την ημέρα της γυναίκας στο Φεστιβάλ για τη Γυναίκα!

H θηλυκή ενέργεια θριαμβεύει την ημέρα αυτή και ξετυλίγει μία θεματολογία που αφορά αποκλειστικά στην ενδυνάμωση της.

Live your soul, not a role… υπογράφει για 4η φορά το φεστιβάλ για τη γυναίκα αποπνέοντας μεγαλύτερη εμπειρία και ωριμότητα.

Ως υποστηρικτές της αυθεντικότητας θέλουμε να ακολουθήσουμε τα μονοπάτια αυτά που θα μας οδηγήσουν στην ανακάλυψη της δικής μας ταυτότητας ως οντότητες, γυναίκες.

Την ημέρα της γυναίκας λοιπόν  θα ακολουθήσουν ομιλίες με διαδραστικό χαρακτήρα, παιχνίδια που θα μας κάνουν να ανακαλύψουμε κάτι παραπάνω για τη θηλυκή μας πλευρά και τρόπους να ξεμπλοκάρουμε τα κανάλια επικοινωνίας μας. Δοκιμάστε την εναλλακτική μέθοδο θεραπείας με ανθοιάματα,  ενημερωθείτε για τη δύναμη του κέντρου σας και ανακαλύψτε το ενεργειακό κλείδωμα Mula badha και πως μπορεί να αλλάξει τη στάση ζωής σας. Μάθετε γιατί στην πραγματικότητα η γυναίκα  είναι τόσο πολύπλοκη και τον  ρόλο που  παίζουν οι ορμόνες της και Επιλέξτε τον κατάλληλο σύντροφο συνειδητά με τη βιωματική μέθοδο (σε συνέχεια της επιτυχημένης περυσινής παρουσίασης «Γιατί επιλέγουμε το σύντροφο που επιλέγουμε»). 

 Και τέλος  λικνιστείτε στο χορό των αισθήσεων και της απόλυτης θηλυκότητας με Χορό της Κοιλιάς!!!!
H εσωτερική αναζήτηση ωθεί στην εξέλιξη… Γυναίκες γιορτάστε τη  διαφορετικότητά  σας την Παρασκευή, 8 Μαρτίου  στο Pure Bliss  από τις 17:00 και μετά!

Παρακαλώ οι ενδιαφερόμενες δηλώστε συμμετοχή μέχρι τις 6 Μαρτίου ή αλλιώς ελάτε κατευθείαν στον πολυχώρο Pure Bliss.

Πρόγραμμα:

17:00 – 18:10 με τη Δήμητρα Χαλκιαδάκη (Υoga – pilates instructor)
Η δύναμη του κέντρου μας, πυελικό έδαφος –  «Μula Badha» :
Πως μπορούμε να έχουμε τη μεγαλύτερη απόδοση στις σωματικές δραστηριότητες  και τις ανάγκες της καθημερινότητας . Θεωρία, ασκήσεις ενδυνάμωσης του πυρήνα μας και παιχνίδι με Partner Yoga.

18: 20 – 19: 20 με την Μαρίνα Αγγελή (Ψυχίατρος- Ολ. Ψυχοθεραπεύτρια)
 Γυναικεία Φύση και συνειδητότητα μέσα από τα Ανθοιάματα:
Ενεργειακή Θεραπεία με στόχο την ισορροπία: θεραπεύουν το νοητικό και συναισθηματικό μέρος του ατόμου και γι\\’αυτό κατόπιν μπορούν να θεραπεύσουν και το φυσικό σώμα, αφού οι αιτίες των περισσότερων ασθενειών βρίσκονται σ\\’ εκείνα τα επίπεδα.

19:20 – 21:00 με την Ιωάννα Μακρίδου-Theratree (Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, ΜΑ) Γιατί επιλέγουμε το σύντροφο που επιλέγουμε;
Εισαγωγή σε βιωματικό σεμινάριο: Ξεκλειδώνουμε το προσωπικό μοτίβο και επεμβένουμε  διορθωτικά στη ρίζα του προβλήματος ώστε να μην επαναλαμβάνονται τα ίδια λάθη.

21:00 – 21:50 με τον Γ. Μαστοράκο (Αναπληρωτής Καθηγητής  Ενδοκρινολογίας )
Η πολυπλοκότητα των θηλυκών ορμονών και η σημαντικότητά τους

Οφείλεται η πολυπλοκότητα της γυναίκας στις ορμόνες της; Βλ.Ορμόνη: η χημική ουσία που παράγεται στον οργανισμό, κυκλοφορεί στο αίμα και έχει ειδική ρυθμιστική δράση στη δραστηριότητα συγκεκριμένων οργάνων του σώματος.

22:00 –… με τη Γαία (Belly dancing teacher)
Χορός της Κοιλιάς από το Birthing and Dancing
Ένας από τους πιο αρχέγονους χορούς που αναδεικνύουν τη γυναικεία λίμπιντο. Demonstration και διαδραστικότητα με λικνισμα και επαφή με τις ρίζες μας