Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Αθήνας Psarokokalo ένα ετήσιο φεστιβάλ που διοργανώνεται κάθε Φεβρουάριο στην Αθήνα και συγκεντρώνει τις καλύτερες μικρού μήκους ταινίες από τα σημαντικότερα διεθνή κινηματογραφικά φεστιβάλ, έρχεται φέτος από την 1η έως και τις 7 Φεβρουαρίου.

Το φεστιβάλ έχει πλέον καταφέρει να αποσπάσει την αναγνώριση και την υποστήριξη του ελληνικού, καθώς και του διεθνούς δικτύου των φεστιβάλ και της παραγωγής ταινιών μικρού μήκους.

Η ποιότητα των προβολών, των παρουσιάσεων, των ομιλιών και των εκθέσεων, το καθιστά πλέον σημείο αναφοράς για τους ανθρώπους του κινηματογράφου, τους θεατές, τους επαγγελματίες, αλλά και τους εκκολαπτόμενους δημιουργούς.

Κάθε χρόνο, το εύρος των δραστηριοτήτων του φεστιβάλ επεκτείνεται, οι συμμετοχές από διάφορες χώρες πληθαίνουν και η υποστήριξη από τους κινηματογραφιστές και τους επαγγελματίες είναι ολοένα και μεγαλύτερη. Το φεστιβάλ στοχεύει να ταξιδέψει εκτός συνόρων με σκοπό την ανάπτυξη πνεύματος φιλίας και συνεργασίας με τα διεθνή φεστιβάλ και τους κινηματογραφιστές από όλο τον κόσμο.