Με το 4ο Bazaarts Exclusive, θα ολοκληρωθεί εντυπωσιακά ο κύκλος των εκθέσεων Bazaarts για το 2011. Ζωγραφική, Γλυπτική, Χαρακτική, …

Χειροποίητο Κόσμημα, Κεραμική, Βιτρό, Φωτογραφία – όλες οι μορφές σύγχρονης τέχνης και δημιουργίας θα συναντηθούν στις αίθουσες «Κωνσταντίνος Καβάφης» και «Τάκης Παπατσώνης» της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι) από 1-8 Δεκεμβρίου 2011.

Έργα αυθεντικά, πρωτότυπα, κατασκευασμένα από διάφορα υλικά και με ξεχωριστές τεχνοτροπίες, θα φιλοξενηθούν και θα παρουσιαστούν στην Εικαστική αυτή συνάντηση. Το κοινό, θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει από κοντά τα έργα, να συζητήσει με τους καλλιτέχνες αλλά και να τα αποκτήσει σε ιδιαίτερα προστιές τιμές.

Το Bazaarts Exclusive της Αθήνας, αναμένεται να αποτελέσει σημείο αναφοράς για παρόμοιες διοργανώσεις στην πρωτεύουσα. Με εφαλτήριο τη μεγάλη εμπειρία της διοργανώτριας εταιρείας SEV Development, αλλά και στηριζόμενο στη φαντασία, τη δημιουργικότητα, το μεράκι και την έμπνευση των εικαστικών δημιουργών που θα συμμετέχουν, το Bazaarts Exclusive θα μεταμορφωθεί σε τόπο συνάντησης δημιουργών, καλλιτεχνών και κοινού, χώρο ανταλλαγής ιδεών και απόψεων, μέσο έκφρασης δημιουργικής έμπνευσης και φαντασίας.

Οι παράλληλες δραστηριότητες στο χώρο της «Τεχνόπολις» αναμένεται να κεντρίσουν ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον των επισκεπτών και να δώσουν έναν έντονα διαδραστικό χαρακτήρα στο Bazaarts Exclusive.

Πολλά από τα έργα των καλλιτεχνών που θα συμμετέχουν υπάρχουν ήδη στην ιστοσελίδα www.artunion.gr, η οποία φιλοδοξεί να μετατραπεί σε μία ζωντανή και δυναμική ηλεκτρονική γκαλερί.