Η Μικρή Άρκτος προχωρά στην δεύτερη φάση της 4ης Ακρόασης Νέων Δημιουργών – Ερμηνευτών που διοργανώνει και καλεί όσους νέους ερμηνευτές θέλουν να συμμετάσχουν στην 4η Ακρόαση Νέων Ερμηνευτών να αποστείλουν εγκαίρως την αίτησή τους.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι ηλικίας έως 30 ετών και να μην έχουν δισκογραφήσει πριν, ολοκληρωμένη δική τους εργασία. Την ημέρα που θα τραγουδήσουν θα πρέπει να είναι εγκαίρως στον τόπο της Ακρόασης, στον Φιλοπρόοδο Όμιλο Υμηττού (Ανδρέα Λεντάκη – Αμισσού – Σμύρνης, Υμηττός, 17237).

Σε περίπτωση μεγάλης προσέλευσης, η Μικρή Άρκτος ενδέχεται να τροποποιήσει την ημερομηνία συμμετοχής σας, επικοινωνώντας έγκαιρα με τους συμμετέχοντες.

Πώς μπορείτε να συμμετάσχετε:
Συμπληρώνοντας την αίτηση που θα βρείτε παρακάτω στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.mikri-arktos.gr και αποστέλλοντάς την μαζί με μια φωτογραφία σας και το πλήρες βιογραφικό σας, έως 30 Σεπτεμβρίου 2013.

– είτε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση vg@mikri-arktos.gr
– είτε ταχυδρομικά στα γραφεία της εταιρείας: ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΚΥΔΩΝΙΩΝ 21,  172 37, ΥΜΗΤΤΟΣ –  ΑΘΗΝΑ

Λίστα τραγουδιών ακρόασης

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να επιλέξουν για να συμμετάσχουν στην διοργάνωση, ΕΝΑ από τα τραγούδια που αναγράφονται στις λίστες του ανδρικού και γυναικείου ρεπερτορίου αντίστοιχα, το οποίο και θα αναφέρουν στην αίτηση συμμετοχής.
Για να δείτε τη λίστα των τραγουδιών της ΑΚΡΟΑΣΗΣ μπείτε στο www.mikri-arktos.gr

Λίστα Τραγουδιών

Η Μικρή Άρκτος θα έχει ήδη στο χώρο της ακρόασης πιάνο και πιανίστα που θα συνοδεύει τους συμμετέχοντες. Εάν όμως θελήσουν να ερμηνεύσουν τραγούδι εκτός λίστας που θεωρούν ότι τους εκπροσωπεί περισσότερο, θα πρέπει να έχουν μαζί τους εκείνη την ημέρα τον μουσικό επιλογής τους που θα τους συνοδεύσει. (Θα πρέπει όμως να έχουν απαραίτητα προετοιμάσει και ένα ακόμα τραγούδι από τη λίστα, γιατί ενδέχεται να τους ζητηθεί από την Επιτροπή)