Ο τιμημένος με το βραβείο Χορν, Θάνος Τοκάκης, μετά την πρώτη σκηνοθετική του απόπειρα με την παράσταση «Hannele» του Gerhart Hauptmann (Θέατρο του Νέου Κόσμου, Θέατρο 104), επιλέγει να παρουσιάσει για πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό το έργο «Ο Μαδαφάκας με το καπέλο» του Στίβεν ‘Αντλι Γκίρκις (Βραβείο Πούλιτζερ 2015). Πρόκειται για μια σύγχρονη αμερικάνικη κωμωδία που μιλά για την αντρική φιλία, τον ανομολόγητο πόθο, τον ξεπεσμένο έρωτα, αλλά και την παντοτινή αγάπη, πασπαλισμένα με πολλά ναρκωτικά, άφθονο αλκοόλ, ένα ξεχασμένο καπέλο και ένα όπλο.

Η θεατρική παράσταση θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2015 στις 22:30, ενώ θα παρουσιάζεται μέχρι τις 26 Ιανουαρίου 2016, κάθε Κυριακή στις 22:30 και Δευτέρα με Τρίτη στις 21:00 στη σκηνή του Skrow Theater.

ΣΥΝΟΨΗ

Μόλις αποφυλακίστηκε. Μόλις βρήκε δουλειά. Μόλις είναι έτοιμος να κάνει έρωτα με τη γυναίκα της ζωής του. Μόλις ειναι ετοιμος να ξαναφτιάξει τη ζωή του μαζί της. Και τότε δίπλα από το κρεβάτι της βλέπει το καπέλο. Ένα αντρικο καπέλο. Και ο κοσμος γυρίζει ανάποδα. Είναι έτοιμος να τα διαλύσει όλα με ένα σκοπό: να μάθει ποιανού μαδαφάκα είναι το καπέλο.

Μια σύγχρονη Αμερικάνικη κωμωδία του Steven Adly Guirgis (Βραβείο Πούλιτζερ 2015) για την αντρικη φιλία, τον ανομολόγητο πόθο, τον ξεπεσμένο έρωτα και την παντοτινή αγάπη, πασπαλισμένα με πολλά ναρκωτικά, άφθονο αλκοόλ, ένα ξεχασμένο καπέλο και ένα όπλο.

Συντελεστές:

Μετάφραση: Κωνσταντίνος Κρίτσης
Σκηνοθεσία: Θάνος Τοκάκης
Σκηνικά/Κοστούμια: Ερμίνα Αποστολάκη
Σχεδιασμός Φωτισμών: Γιώργος Ταμπακάκης
Εκτέλεση παραγωγής: Ιωάννα Μυλοπούλου
Βοηθοί Σκηνοθέτη: Φαίδρα Τσολίνα, Δέσποινα Φούντα
Φωτογραφίες: Νίκος Κατσαρός
Κατασκευή Σκηνικού: Ελένη Παπαδάκη

Παίζουν οι ηθοποιοί: Ορφέας Αυγουστίδης, Αντρέας Κοντόπουλος, Κώστας Κορωναίος, Ειρήνη Μπούνταλη, Ειρήνη Φαναριώτη

Διάρκεια: 100 λεπτά

Διαβάστε τη συνέντευξη του Θάνου Τοκάκη στο culturenow