Η νέα ταινία του Ρένου Χαραλαμπίδη, 4 Μαύρα Κοστούμια θα προβάλλεται από τις 25 Μαρτίου στους κινηματογράφους. Μια μαύρη κωμωδία, ίσως και κάτι παραπάνω. Η ζωή και ο θάνατος, η επιτυχία και η αποτυχία, η αισιοδοξία και η απογοήτευση, είναι όλα διαφορετικές όψεις του ίδιου νομίσματος, ενός νομίσματος όμως, που για τους ήρωες της ταινίας μέχρι τώρα ήταν κάλπικο!

Τέσσερις χρεοκοπημένοι νεκροθάφτες οργανώνουν την αρπαχτή που θα τους δώσει την ευκαιρία να αλλάξουν τη ζωή τους εγκαταλείποντας το επάγγελμα – που αρχικά ξεκίνησαν σαν προσωρινή λύση, αλλά έμειναν σε αυτό μία ζωή.

Πραγματοποιούν, με την υπόσχεση μεγάλης αμοιβής, την τελευταία επιθυμία αποθανόντα Έλληνα της αλλοδαπής, που είναι να τον πάνε για ταφή από την Αθήνα σε κάποιο χωριό της Βοιωτίας, με τα πόδια. Πραγματοποιώντας αυτήν την παράξενη τελευταία επιθυμία, θα εμπλακούν σε μια οδύσσεια, που θα μετατραπεί σε ένα απροσδόκητο ταξίδι αυτογνωσίας…

Σενάριο-Σκηνοθεσία: Ρένος Χαραλαμπίδης, Πρωταγωνιστούν: Ρένος Χαραλαμπίδης, Γιάννης Ζουγανέλης, Τάκης Σπυριδάκης, Άλκης Παναγιωτίδης, Δημήτρης Πουλικάκος. Συμμετέχουν: Τιτίκα Σαριγκούλη, Δημήτρης Βερύκιος, Μπάμπης Σπανός, Νίκος Κουρούκλης, Ελεάννα Καρανδεινού, κ.α. Διεύθυνση φωτογραφίας: Κωστής Γκίκας, Μουσική & Μουσική επιμέλεια: Ρένος Χαραλαμπίδης, Σκηνικά-Κοστούμια: Δημήτρης Ζιάκας.