Βαλίτσες για τη Σκύρο ετοιμάζει φέτος το Secret Sound Festival, μετά από δύο χρόνια στην Κύμη της Εύβοιας. Ο λόγος για το 3ο Freestyle Φεστιβάλ που μίλησε πριν από δύο χρόνια στην καρδιά της νεολαίας συνδυάζοντας  με ένα μοναδικό τρόπο το τρίπτυχο φύση-μουσική –τουρισμός και έγινε αφορμή συνάντησης καταξιωμένων Ελλήνων και ξένων παραγωγών και αντίστοιχων συγκροτημάτων.

Φέτος το Φεστιβάλ αγκάλιασε ο Δήμος Σκύρου καθώς διοργανώνεται υπό την αιγίδα του, σε μια φιλόδοξη προσπάθεια να πλημμυρίσει το νησί για τρεις ημέρες με νέους ανθρώπους που θα προσφέρουν την ζωντάνια και το κέφι τους ενώ οι ίδιοι θα κερδίσουν την απόλυτη καλοκαιρινή ικανοποίηση που προσφέρει ο συνδυασμός της μουσικής δίπλα στη θάλασσα και της γνωριμίας με ένα από τα ωραιότερα νησιά της χώρας.

Το 3ο Secret Sound Festival  θα ανοίξει τις πύλες του στις 31 Ιουλίου 2016 με τους Βερολινέζους  iLLBiLLY HiTEC που έρχονται για πρώτη φορά στη χώρα μας και θα αποτελέσουν το Headline της πρώτης ημέρας!

Στο νησί της Σκύρου και  οι Λονδρέζοι Dub Pistols, επιστρέφουν στην Ελλάδα, έχοντας μάλιστα νέο δίσκο στο ενεργητικό τους.

Τα μουσικά δρώμενα θα συμπληρώσουν δράσεις που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών όπως  scuba diving, yoga, επίδειξη capoeira, ιππασία με την επίβλεψη ειδικών εκπαιδευτών στο δάσος του νησιού κ.α.

Το Secret Sound Festival θα ολοκληρωθεί στις 2 Αυγούστου 2016 και υπόσχεται ένα τριήμερο γεμάτο θάλασσα, ήχους Reggae, Dub, Bass, Jungle & Hip Hop και βόλτες στα γραφικά σοκάκια της Σκύρου.