Το 3ο Μουσικό Φεστιβάλ Δάσους Αρβανίτσας θα πραγματοποιηθεί για τρείς ημέρες, στις 18, 19 και 20 Ιουλίου 2014, με ένα πλούσιο πρόγραμμα συναυλιών.

Πριν χιλιάδες χρόνια στο όρος Ελικών ο σαϊτευτής Απόλλων με τις 9 μούσες δημιουργούσαν μουσικές μελωδίες  (Όμηρος, Ησίοδος).

Πέρασαν αρκετοί αιώνες και ο Ορειβατικός Σύνδεσμος Κυριακίου για τρίτη  χρονιά φιλοδοξεί να αναβιώσει με μουσικές ωδές το δάσος των μουσών, του Διονύσου και της ακολουθίας του στη θέση Αρβανίτσα.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Παρασκευή 18.7.2014

ΧΟΡΩΔΙΑ ΝΕΩΝ ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ
MODE PLAGAL
ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ

Σάββατο 19.7.2014

ΝΙΚΟΣ ΖΟΥΡΝΗΣ
ΟΡΦΕΑΣ ΠΕΡΙΔΗΣ
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ

Κυριακή 20.7.2014

LOCOMONDO
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ
VLASTUR

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: Ελληνικός Ορειβατικός Σύνδεσμος Κυριακίου

Το φεστιβάλ αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για να γνωρίσετε τα πανέμορφα χωριά του Ελικώνα όπως το ΚΥΡΙΑΚΙ, η ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ, η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ, η ΚΟΡΩΝΕΙΑ, το ΖΕΡΙΚΙ, ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ κ.α. Επίσης στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν σπουδαίοι αρχαιολογικοί τόποι (Δελφοί, Μονή Οσίου Λουκά κ.α.) και όμορφες κωμοπόλεις όπως το Δίστομο, Στείρι, Δομβραίνα, Θίσβη, Αράχωβα κ.α.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας όσοι θέλουν να αποδράσουν στη θάλασσα υπάρχουν παραλίες στα χωριά Αλυκή, Άγιος Νικόλαος, Παραλία Σαράντι, Παραλία Διστόμου, Αντίκυρα, Άγιος Ισίδωρος και στους οικισμούς Ζάλτσα, Καραχάλιος, Παναγία Καλαμιώτισσα, Καριότι, Ταρσός.

*Όσοι επιθυμούν να τα ταξιδέψουν με λεωφορείο θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 22610 26501 ORION TRAVEL: Αναχώρηση 18/7/2014 και ώρα 16:30 Πεδίον του Άρεως  – Επιστροφή 21/7/2014 και ώρα 10:30

Υπό την Αιγίδα:
Της Δημοτικής Ενότητας Κυριακίου, του Δήμου Λεβαδέων,
της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.