Η ομάδα χορού Φυσαλίδα καλωσορίζει και φέτος στην Κρήτη για τρίτη συνεχή χρονιά το Contact Improvisation Crete Festival 2013 και το touring Crete – CI Crete 2013.

Από τις 28 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 9 Οκτωβρίου 2013 άνθρωποι απ’ όλο τον κόσμο ταξιδεύουν στην όμορφη Κρήτη για να μοιραστούν τη μαγεία της κίνησης και του χορού, την επαφή με το συνάνθρωπο, τη φύση του νησιού, την παράδοση και τη φιλοξενία του τόπου.

Τα σώματα μέσα από contact improvisation, nature contact, parent & kid contact, shiatsu, contact for all συνυπάρχουν σα μια μοναδική οντότητα. Οι άνθρωποι μεταμορφώνονται σε ένα σύμπλεγμα κινήσεων που συνεχώς εξελίσσεται και αναπλάθεται μέσα στο χώρο και στο χρόνο

 

Οι δάσκαλοι του φεστιβάλ μας:

Aaron Brandes (contact improvisation), Enikő Szilágyi (contact improvisation), Anne Sorenson (contact improvisation), Χριστίνα Κλεισιούνη (contact improvisation), Γωγώ Πετραλή (contact improvisation/parent & kid contact), Kωνσταντίνος Μίχος (contact improvisation), AneGrimseth (shiatsu)

 

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στο όμορφο νησί μας και να μοιραστούμε μαζί σας την αγάπη και το πάθος μας για το χορό, την κίνηση, την τέχνη, τη φύση, τον ακτιβισμό και την Κρήτη!

διοργάνωση: Fysalida Dance

 

συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου