Το Θέατρο ΠΚ διοργανώνει την 3η Πλατφόρμα Έκφρασης Σύγχρονου Χορού προσκαλώντας όλους τους νέους καλλιτέχνες, που θέλουν να παρουσιάσουν στο κοινό τα έργα τους. Στο πλαίσιο αυτού του θεσμού, ο χώρος του θεάτρου ΠΚ κάθε Ιούλιο φιλοξενεί νέους χορευτές και performers δίνοντάς τους βήμα να παρουσιάσουν στο κοινό τη δουλειά και τις ιδέες τους.

Οι παρουσιάσεις των επιλεχθέντων ομάδων θα πραγματοποιηθούν από 5 έως και 15 Ιουλίου.

Στην Πλατφόρμα μπορούν να λάβουν μέρος χορευτές και performers άνω των 18 ετών. Οι κατηγορίες συμμετοχής είναι:

Α. Solo, duets, trio ή και ολιγομελείς ομάδες με παρουσιάσεις διάρκειας έως και 15 λεπτών.

Β. Ολοκληρωμένη παράσταση διάρκειας από 45 έως και 60 λεπτών.

Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής για τους συμμετέχοντες και ο χώρος του θεάτρου θα είναι διαθέσιμος στους συμμετέχοντες για πρόβες (καθημερινές, βάσει προγραμματισμού των επιλεχθέντων ομάδων).

Το θέατρο ΠΚ παρέχει τον τεχνικό του εξοπλισμό, καλύπτει τα έξοδα λειτουργίας του χώρου και αναλαμβάνει την προβολή και επικοινωνία των έργων, που θα επιλεγούν να συμμετάσχουν.

Πληροφορίες συμμετοχής

1. Για να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώνετε την Αίτηση Συμμετοχής που μπορείτε να βρείτε εδώ και την στέλνετε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση info@pktheater.gr

2. Υποβολή Αίτησης Συμμετοχής έως 10 Ιουνίου 2018. Οι αιτήσεις που θα σταλούν εκπρόθεσμα δεν θα γίνουν δεκτές.

3. Όλα τα οπτικο-ακουστικά υλικά (φωτογραφίες και βίντεο ενδεικτικά της προτεινόμενης παρουσίασης) πρέπει να είναι σε ηλεκτρονική μορφή. Για το video χρειάζεται να ανέβει με κωδικό προστασίας στο www.vimeo.com ή και youtube.com. Σημειώστε το link και τον κωδικό πρόσβασης στην ανωτέρω αίτηση.

*Το οπτικο-ακουστικό υλικό είναι απαραίτητο για να γίνει δεκτή η αίτηση συμμετοχής.

4. Ανακοίνωση αποτελεσμάτων (συμμετεχουσών ομάδων) έως 15 Ιουνίου 2018, οπότε και θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα της Πλατφόρμας.