Αν λοιπόν θες και εσύ να εμφανιστείς ζωντανά στο “Into The Jungle stage” του 39ου River Party, δήλωσε συμμετοχή τώρα στον μεγάλο διαγωνισμό!

Φέτος το σύνθημα είναι  #LiveTheUltimateExperience και αυτό τα λέει όλα!

ΠΩΣ ΔΗΛΩΝΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Στείλε μας email από τη Δευτέρα 29/5/2017 μέχρι και την Παρασκευή 2/6/2017 στο intothejungle@riverparty.org με το όνομα σου ή της μπάντας σου, καθώς και:

– μια φωτογραφία (ελάχιστες διαστάσεις 600×450)

– ένα μικρό βιογραφικό (ως 100 λέξεις)

– το τραγούδι με το οποίο θα συμμετάσχεις στο διαγωνισμό (link από Υoutube)

ΠΩΣ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα ελεγχθούν από την επιτροπή του River Party.

Όσες συμμετοχές εγκριθούν θα μπουν σε διαδικασία διαδικτυακής ψηφοφορίας.

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει 10 μέρες και από αυτή θα προκύψει η κατάταξη των συμμετεχόντων. Παράλληλα, η επιτροπή του River Party θα ψηφίσει και αυτή τη δική της κατάταξη των συμμετεχόντων.

Οι κατατάξεις που προκύπτουν από τη διαδικτυακή ψηφοφορία και την ψηφοφορία της επιτροπής θα συμψηφιστούν (η κάθε ψηφοφορία μετρά ισόποσα) και οι 5 καλλιτέχνες/μπάντες με τον υψηλότερη μέση θέση στην τελική κατάταξη θα μπουν στο line-up του 39ου River Party.

Οι νικητές θα ενημερωθούν με email και θα ανακοινωθούν στον επίσημο λογαριασμό του River Party στο Facebook.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δεν υπάρχει όριο ηλικίας για τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό

Το τραγούδι με το οποίο δηλώνει συμμετοχή ο κάθε καλλιτέχνης/συγκρότημα πρέπει να είναι πρωτότυπο και όχι διασκευή.

Emails δήλωσης συμμετοχής τα οποία θα σταλούν πριν την έναρξη υποβολής των αιτήσεων και μετά τη λήξη τους δε θα ληφθούν υπόψη.

Οι νικητές του διαγωνισμού θα πρέπει να μπορούν να εμφανιστούν οποιαδήποτε από τις ημέρες του φεστιβάλ (από 2 έως 6 Αυγούστου)

Σε περίπτωση κωλύματος ενός από τους νικητές, αυτός αντικαθίσταται με τον πρώτο επιλαχόντα, δηλαδή τον επόμενο στην τελική κατάταξη.

Οι καλλιτέχνες/μπάντες που θα συμμετάσχουν στο 39ο River Party από τον διαγωνισμό, κερδίζουν free pass για όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Τηλέφωνο πληροφοριών: 210 72 94 906