Στο αμφιθέατρο των Νέων Μουδανιών βρίσκει στέγη για 5ηχρονιά φέτος το καλοκαίρι το «Φεστιβάλ της Θάλασσας», που υπόσχεται θεατρικές παραστάσεις υψηλού επιπέδου, από 18 Ιουλίου 2015.

Με γρήγορα αλλά σταθερά βήματα, η φήμη του ξεπέρασε τα στενά όρια του Νομού μας και ταξιδεύει πλέον σ΄ όλη την Ελλάδα. Εξάλλου, είναι ένα φεστιβάλ από τη φύση του ταξιδιάρικο. Η θάλασσα συντροφεύει τους καλοκαιρινούς ταξιδιώτες και το «Φεστιβάλ της Θάλασσας» τους καλοκαιρινούς επισκέπτες.

Το «Φεστιβάλ της Θάλασσας» αποτελεί την κορυφαία πολιτιστική εκδήλωση του Δήμου Μουδανιών και πραγματικά μονοπωλεί τις νύχτες των ντόπιων αλλά και των επισκεπτών, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν θεατρικές παραστάσεις υψηλού επιπέδου και να αφεθούν στις μουσικές βραδιές που πλημμυρίζουν ένα χώρο 2000 θέσεων σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα.

Το αμφιθέατρο αγκαλιάζεται ανατολικά από τη χερσόνησο της Κασσάνδρας, ενώ μπροστά του ξεδιπλώνεται η απεραντοσύνη του Αιγαίου Πελάγους. Στη δυτική πλευρά, μπορεί κανείς να απολαύσει ένα μοναδικό ηλιοβασίλεμα με φόντο τον Όλυμπο. Ένας χώρος που συνολικά δικαιολογεί απόλυτα τον τίτλο «Φεστιβάλ της Θάλασσας».

Δε μένει τίποτε άλλο από το έρθετε να γνωρίσετε το ανοιχτό θέατρο των Νέων Μουδανιών. Αλλά και όσοι από εσάς το έχετε ήδη κάνει, θα γνωρίζετε καλά ότι η ατμόσφαιρα και η φιλοξενία των ανθρώπων του Φεστιβάλ θα σας χαρίσουν όμορφες, αξέχαστες στιγμές.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 18/7  :  ΑΧΑΡΝΗΣ (Αριστοφάνης, κωμωδία)

ΚΥΡΙΑΚΗ 19/7 :    ΙΜΑΜ BAILDI  Μουσική συναυλία

ΤΕΤΑΡΤΗ 22/7 :  Ο ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ ΟΖ  Παιδικό θέατρο

ΣΑΒΒΑΤΟ 25/7 :  ΟΙ ΤΕΝΟΡΟΙ  (κωμωδία)

ΤΕΤΑΡΤΗ 29/7 :   REDICOLLO  Παιδικό κουκλοθέατρο

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31/7 :   ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ  I AM WHAT I AM  (Show)

ΣΑΒΒΑΤΟ  1/8 :  ΝΕΦΕΛΕΣ (Αριστοφάνης, κωμωδία) ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ

ΤΕΤΑΡΤΗ 5/8 : ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Μουσική συναυλία

ΣΑΒΒΑΤΟ 8/8 : BOYS & NOISE CONCERT

ΚΥΡΙΑΚΗ 9/8 :  Κων/νος & Ματθαίος ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗΣ  Μουσική συναυλία

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/8 : ΑΝΤΙΓΟΝΗ (Σοφοκλής, τραγωδία)

ΚΥΡΙΑΚΗ 16/8 : ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ ΝΑΤΑΣΣΑ Μουσική συναυλία

ΣΑΒΒΑΤΟ 22/8 : ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ παιδικό θέατρο