Οι πιο δροσερές, καλοκαιρινές, έναστρες, ταρατσάτες προβολές επιστρέφουν! Ο καιρός έφτασε, οι ταινίες έχουν επιλεγεί και οι ταράτσες είναι έτοιμες να υποδεχθούν και πάλι το «360° Taratsa film Festival».

Από τις 19 έως και τις 23 Αυγούστου 2015 η Θεσσαλονίκη θα αποκτήσει κινηματογραφικό αέρα με τις τρεις ταράτσες του κέντρου της πόλης, που θα μετατραπούν σε θερινούς κινηματογράφους.

Οι δύο από αυτές, θα φιλοξενούν προβολές κλασικών ταινιών και στην τρίτη θα προβληθούν οι 25 μικρού μήκους ταινίες, που επιλέχθηκαν για το διαγωνιστικό κομμάτι του Φεστιβάλ.

Κάτι περισσότερο από 20 ώρες κινηματογραφικής απόλαυσης για όλα τα γούστα μέσα σε 5 ημέρες!

Φέτος, προστέθηκαν άλλες τρεις κατηγορίες βραβείων, που θα απονεμηθούν κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης από την κριτική επιτροπή και είναι οι εξής:

«Βραβείο Καλύτερης Ταινίας»

«Βραβείο Σκηνοθεσίας»

«Βραβείο Σεναρίου»

«Βραβείο Φωτογραφίας»

«Βραβείο Μοντάζ»

«Βραβείο Κοινού»

Στις 23 Αυγούστου 2015 η μπλε ταράτσα θα έχει την τιμητική της με την τελετή λήξης και την απονομή βραβείων στις νικητήριες ταινίες και η συνέχεια θα δοθεί στην πράσινη ταράτσα με dj set σε afrotropical beats από την Tania, για να γιορτάσουμε και να κλείσουμε το φεστιβάλ με το καλύτερο και πιο ρυθμικό πάρτι.

Ταράτσες

Κόκκινη ταράτσα | Παλιό Χαμάμ

Μητροπολίτου Γενναδίου 11, Θεσσαλονίκη

Προβολές κλασικού κινηματογράφου

Πράσινη ταράτσα | Ουρανία

Καποδιστρίου 7 & Πάικου, Θεσσαλονίκη

Προβολές κλασικού κινηματογράφου

Μπλε ταράτσα | EΒΕΘ

Τσιμισκή 29, Θεσσαλονίκη

Διεθνές διαγωνιστικό μικρού μήκους

Απαραίτητο στοιχείο: η καλύτερη κινηματογραφική σας διάθεση και η έγκαιρη προσέλευση στους χώρους, καθώς δεν υπάρχει δυνατότητα κράτησης θέσεων!

Διεξαγωγή: Ομάδα του «Taratsa film Festival»

Φορέας υλοποίησης: Πολιτιστικός Οργανισμός «Επί Σκοπόν»