Τραγουδούν οι Cantores & Cappella Sancti Pauli υπό τη διεύθυνση του Ιάσονα Μαρμαρά. Μουσική των Thomas Tallis, Nicholas Strogers, Thomas Tomkins, κ.ά.

Αναγεννησιακοί Εσπερινοί διοργανώνονται από το 2016 από τη Schola Cantorum Sancti Pauli, σε συνεργασία με την εκκλησία του Αγίου Παύλου και υπό την αιγίδα του Ωδείου Αθηνών (Κέντρο Παλαιάς Μουσικής). Διαρκούν περίπου 45 λεπτά και αποτελούνται σε πολύ μεγάλο μέρος από πολυφωνικό τραγούδι, που πλαισιώνει αναγνώσεις κειμένων από τον ιερέα και μέλη της χορωδίας και αυτοσχεδιασμούς στο εκκλησιαστικό όργανο της εκκλησίας. Οι Εσπερινοί διεξάγονται εξ ολοκλήρου στα αγγλικά, ενώ διανέμονται ελληνικές μεταφράσεις των κειμένων.

Ο Χορωδιακός Εσπερινός (Choral Evensong) είναι μια ιδιαίτερη μορφή ιερής ακολουθίας που αναπτύχθηκε στην Αγγλία του 16ου αιώνα, μια ακολουθία που αποτελείται σχεδόν εξολοκλήρου από μουσική, δείγμα της μεγάλης χορωδιακής μουσικής παράδοσης της Αγγλίας και της Αγγλικανικής Εκκλησίας.

Η Schola Cantorum Sancti Pauli είναι η Σχολή Αναγεννησιακής Πολυφωνίας του Κέντρου Παλαιάς Μουσικής του Ωδείου Αθηνών. Η δραστηριότητά της αποτελείται σε ίσα μέρη από μαθήματα αναγεννησιακής θεωρίας και πράξης, πρόβες, Εσπερινούς στην Αγγλικανική Εκκλησία, και συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.