“Βιβλίο:Eνα Ταξίδι στη Μαγεία της Απόλαυσης”, είναι το σύνθημα της Γιορτής που έρχεται από την Πέμπτη 8 Μαΐου, στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

“Βιβλίο:Eνα Ταξίδι στη Μαγεία της Απόλαυσης”, είναι το σύνθημα της Γιορτής Βιβλίου που έρχεται από την Πέμπτη 8 Μαΐου, στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου.


Συνολικά 300 εκδότες και χιλιάδες νέοι και παλαιοί τίτλοι καλούν τον επισκέπτη στην καθιερωμένη ετήσια συνάντηση των φίλων του βιβλίου.


Στόχος της φετινής Γιορτής του Βιβλίου δεν είναι απλώς η παρουσίαση των εκδοτικών προσπαθειών, αλλά η προσέλκυση ενός νέου και δυναμικού κοινού, που πρέπει να δει το βιβλίο σαν ταξίδι, περιπέτεια, απόλαυση και όχι σαν καταναγκασμό.


Για το λόγο αυτό στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν διάφορες παράλληλες εκδηλώσεις, όπως συναντήσεις με Ελληνες λογοτέχνες, συναυλίες, θεατρικά δρώμενα, αλλά και διαδραστικές εκδηλώσεις, όπου με τη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας και του Ιντερνετ θα δοθεί η ευκαιρία σε νέους αναγνώστες να γνωρίσουν τον μαγικό χώρο του βιβλίου.


info
8 έως τις 20 Μαΐου, στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, 31η Γιορτή Βιβλίου.