Μέσα στα χρόνια έχουμε δοκιμάσει διαφορετικές φόρμες για την βιωσιμότητα του ομαδικού εγχειρήματός μας και καταλήγουμε πως είναι πολύ ουσιαστική για την εξέλιξη του, η εδραίωση ενός σχήματος μελών.

Το σχήμα μελών, παίρνει το όνομα Μαικήνες/Μυκήνες, με αναφορά στο δημοφιλές τηλεοπτικό σήριαλ της δεκαετίας του 1990, Οι Απαράδεκτοι. Ο τίτλος προκύπτει μέσα από μια λογική καλλιτεχνικής οικειοποίησης του καθιερωμένου όρου Μαικήνας και μέσα από το ενδιαφέρον μας για τη θεσμική κριτική που έχουμε αναπτύξει με τις δράσεις του ινστιτούτου GABRIELA τα τελευταία χρόνια.

Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός δικτύου ατόμων που ξεκινώντας από τις φίλες και τους φίλους μας, θα καταφέρει να περάσει στις φίλες των φίλων μας, τις επισκέπτριες, γειτόνισσες και σε όλα εκείνα τα άτομα που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο εγχείρημα αυτό. Η ανάπτυξη ενός τέτοιου δικτύου μπορεί να κάνει τη φωνή, την πράξη και λειτουργία του 3 137 πιο εύρυθμη, συμμετοχική και καίρια.

Η συνδρομή είναι 15 ευρώ για 12 μήνες. Πέρα από ένα ετήσιο δώρο, ως την ελάχιστη αναγνώριση της συνεισφορά σας, τα μέλη Μαικήνες/Μυκήνες θα λαμβάνουν μέσα στο έτος λίγα και ειδικά επιμελημένα email με υλικό από τις δραστηριότητες του 3 137.

Φανταζόμαστε πως δίνοντας στα μέλη περισσότερες οπτικές από τη ζωή, τις προετοιμασίες, τις συνεργασίες και τους προβληματισμούς του 3 137 μπορούμε να χτίσουμε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και γενναιοδωρίας με διάθεση πειραματισμού.

Τα χρήματα των συνδρομών υποστηρίζουν το πρόγραμμα του 3 137, αμοιβές συνεργατών καθώς και μέρος των λειτουργικών εξόδων.

Αν θέλετε να εγγραφείτε στο σχήμα μελών Μαικήνες/Μυκήνες παρακαλούμε ακολουθήστε τους συνδέσμους παρακάτω.

Σας ευχαριστούμε για την στήριξη σας αυτά τα 9 χρόνια.

Με εκτίμηση,
3 137

Πάκυ Βλασσοπούλου
Χρυσάνθη Κουμιανάκη
Κοσμάς Νικολάου