Μια Χορωδιακή Εσπερινή Ακολουθία σύμφωνα με το αγγλικανικό προσευχητάρι (Book of Common Prayer) του 1549, με μουσική από την πρώτη εκατονταετία της Αγγλικανικής Εκκλησίας.

Τραγουδούν οι Cantores & Cappella Sancti Pauli υπό τη διεύθυνση του Ιάσονα Μαρμαρά. Μουσική των Thomas Tallis, Nicholas Strogers, Thomas Tomkins, κ.ά.

Στο τέλος του Εσπερινού, πριν από τον αυτοσχεδιασμό στο όργανο και την έξοδο από την εκκλησία, θα τραγουδηθούν επιλεγμένες άριες από τον Μεσσία του Χαίντελ από την Αλεξάνδρα Πλέσσια, τη Μαρίνα Θεοδωροπούλου και την Κλαιρ Ζέρβα..

Oι Αναγεννησιακοί Εσπερινοί διοργανώνονται από το 2016 από τη Schola Cantorum Sancti Pauli, σε συνεργασία με την εκκλησία του Αγίου Παύλου και υπό την αιγίδα του Ωδείου Αθηνών (Κέντρο Παλαιάς Μουσικής). Διαρκούν περίπου 45 λεπτά και αποτελούνται σε πολύ μεγάλο μέρος από πολυφωνικό τραγούδι, που πλαισιώνει αναγνώσεις κειμένων από τον ιερέα και μέλη της χορωδίας και αυτοσχεδιασμούς στο εκκλησιαστικό όργανο της εκκλησίας. Οι Εσπερινοί διεξάγονται εξ ολοκλήρου στα αγγλικά, ενώ διανέμονται ελληνικές μεταφράσεις των κειμένων.

Η Schola Cantorum Sancti Pauli είναι η Σχολή Αναγεννησιακής Πολυφωνίας του Κέντρου Παλαιάς Μουσικής του Ωδείου Αθηνών. Η δραστηριότητά της αποτελείται σε ίσα μέρη από μαθήματα αναγεννησιακής θεωρίας και πράξης, πρόβες, Εσπερινούς στην Αγγλικανική Εκκλησία, και συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.