Πιστό στην υπόσχεση που έδωσε περίπου ένα χρόνο πριν, το Screamin’ Athens Horror Festival φέρνει τον τρόμο και πάλι στην οθόνη, για ένα απολαυστικό τρομακτικό τριήμερο!

Το Screamin’ Athens Horror Festival επιστρέφει στη δεύτερη version του – στις 5 , 6 και 7 του Δεκέμβρη –  και υπόσχεται απίστευτες ταινίες τρόμου από όλον τον κόσμο, εκθέσεις, βιβλία, μουσική και χιούμορ!

Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει την προβολή 18 ταινιών (μικρού, μεσαίου και μεγάλου μήκους καθώς και ένα ντοκιμαντέρ), τη μοναδική θεατρική παράσταση σκοτεινού cabaret των Decay Unlimited (οι οποίοι μας έρχονται από την Ισπανία, τη Γαλλία και τις ΗΠΑ), τη συναυλία του θρυλικού Marky Ramone (μεγάλου θαυμαστή των ταινιών τρόμου), την έκθεση καλλιτεχνικής φωτογραφίας του καλλιτέχνη Ryme63, με τίτλο Evil Eyes Within, παζάρι αντικειμένων, ρούχων και cds, τα μοναδικά για τη χώρα μας βιβλία της σειράς Κόλαση των εκδόσεων Οξυ και πολλή μουσική από την ομάδα Death Rock Greece!

Οι προβολές θα ξεκινούν καθημερινά στις 5 το απόγευμα, ενώ το πλήρες πρόγραμμα μπορείτε να το βρείτε στο http://www.myspace.com/screaminathensfest.