Το 2ο Pulsar Festival προετοιμάζεται για να φιλοξενήσει, τον Αύγουστο του 2015, τρία live σπάνιας μουσικής αισθητικής, τρία μοναδικής καλλιτεχνικής ποιότητας events, στο παραδεισένιο όσο και ιστορικό νησί της Σαμοθράκης.

Στις 7 Αυγούστου, το Pulsar Festival θα ανοίξουν η Μelentini και οι Running Blue Orchestra (Κώστας Αντωνίου, Σπύρος Βρυώνης, Λάμπρος Λαπίνας, Νίκος Παγώνης). Θα ξεδιπλώσουν το ποιητικό jazz, avant – garde, minimal, dark ύφος που γνωρίσαμε στο «Εxplosions Around, the Desert Inside» του 2013.

Στις 8 Αυγούστου, ο Μιχάλης Σιγανίδης και η μπάντα Siganidae 5 (Λευτέρης Μουμτζής, Τάκης Κανέλλος, James Wylie, Χάρης Λαμπράκης) θα παρουσιάσουν το τελευταίο πόνημα του Μιχάλη «97%», ένα κολάζ jazz και βαλκάνιων αυτοσχεδιασμών όπου το μπαρόκ συναντάει τον Μανόλη Αναγνωστάκη και το road movie την πιο βαθιά ψυχανάλυση!

Τέλος, στις 9 Αυγούστου, ο Γιώργος Χριστιανάκης συνοδευόμενος από τους Μπάμπη Παπαδόπουλο, Φώτη Σιώτα, Μιχάλη Βρέττα, Βασίλη Μπαχαρίδη, Τίτο Καργιωτάκη, Τάσο Μισυρλή, Χρήστο Χαρμπίλα, θα παρουσιάσει το έργο ζωής «Αρθούρος Ρεμπώ – Μια εποχή στην κόλαση», μία παράσταση συναυλία με υπόβαθρο τα visuals του Γιάννη Πειραλή.

Την επιμέλεια ήχου στο 2o Pulsar Festival έχει ο Τίτος Καργιωτάκης.