Το Επαγγελματικό σωματείο εκδοτών-Βιβλιοπωλών Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.Β.Ε.) διοργανώνει με την συμμετοχή 100 εκδοτικών οίκων για δεύτερη φορά Παζάρι βιβλίου για όλη την  Θεσσαλία  στην Λάρισα, στο εμπορικό  κέντρο Pantheon Plaza από 16 Φεβρουαρίου  έως  21  Μαρτίου 2015.

Το σωματείο διοργανώνει την εκδήλωση συγκροτημένα, με κανόνες και έλεγχο των τιμών.

Στην εκδήλωση πωλούνται Βιβλία που έχουν εκδοθεί τουλάχιστον δύο χρόνια πριν και που κατά κανόνα δεν βρίσκονται πλέον στα ράφια των  βιβλιοπωλείων.

Όλα τα βιβλία διαθέτουν αυτοκόλλητη ετικέτα  barcode με την τελική τιμή πώλησης  ώστε το κοινό να βλέπει την τελική τιμή που αγοράζει το κάθε βιβλίο.

Tα βιβλία προσιτά σε όλους σήμερα. Τα προσφέρουμε στο κοινό σε τιμές που ξεκινούν από 0,50 λεπτά.

Για λίγες ημέρες προσφέρονται 250.000 βιβλία –  100 εκδοτικών επιχειρήσεων σε απίστευτα χαμηλές τιμές.

Ο κανόνας είναι τα βιβλία να διατίθενται στο παζάρι βιβλίου στο 30% της αρχικής αξίας που είχαν.

Βιβλία όλων των κατηγοριών για όλες τις ηλικίες.

Λογοτεχνία κλασσική και μοντέρνα, ελληνική και ξένη, ποίηση, παιδική λογοτεχνία αλλά και εικονογραφημένα, άλμπουμς, λευκώματα,  βιβλία για μαγειρική, για το αυτοκίνητο. Βιβλία ιστορικά, κοινωνιολογίας, ψυχολογίας, πολιτικά αλλά και οικονομίας. Βιβλία για κάθε ηλικία βιβλία όλων των κατηγοριών.

 

Καλούμε το κοινό από όλη την ευρύτερη περιοχή: τον Τύρναβο, την Ελασσόνα, τα Τρίκαλα, την Καρδίτσα, τα Φάρσαλα, τον Αλμυρό, την Νέα Αγχιάλο, τον Βόλο αλλά και την Κατερίνη, την Κοζάνη, τα Γρεβενά να έρθουν όλοι σε αυτή την μεγάλη γιορτή του βιβλίου.

Δεν υπάρχει κανείς περιορισμός στο ποσό η στην ποσότητα αγοράς και η είσοδος είναι ελεύθερη. Μπορεί να αγοράσει κανείς και ένα μόνο βιβλίο με 0,50 λεπτά.

Μόνο με μια επίσκεψη από κοντά, θα μπορέσει να δεί κανείς και την μεγάλη ποικιλία αλλά και τις απίστευτες τιμές πώλησης  των βιβλίων που τα κάνουν προσιτά σε όλους.