Πρόγραμμα προβολών

Παρασκευή 31 Μαρτίου, στις 20:00
“The Thieves” (2012), (Διάρκεια: 136’)
– Κωμωδία, Περιπέτεια / Ηθοποιοί: Kim Soo-Hyun, Jung Ji Hyeon, Kim Hye Soo, Lee Jung Jae

Μια ξεκαρδιστική ταινία γεμάτη ανατροπές με θέμα την οργανωμένη ληστεία από δέκα αναξιόπιστους κλέφτες. Τέσσερις επαγγελματίες απατεώνες (Anycall, Popeye, Chewing Gum, Jampano) φτάνουν στο Χονγκ Κονγκ για να πάρουν μέρος στην κομπίνα του ”εγκεφάλου” της υπόθεσης, Macau Park και να κλέψουν ένα διαμάντι αξίας 20.000.000$, γνωστό και ως ”Δάκρυ του Ήλιου”. Με πανουργίες και δολοπλοκίες, καταφέρνουν να ξεπεράσουν τις όποιες αναποδιές συναντούν στο δρόμο τους. Ωστόσο, όλοι θέλουν κρυφά να κρατήσουν το διαμάντι για τον εαυτό τους. Ποιος θα πετύχει τελικά και θα τα καταφέρει να δει το φως της επόμενης μέρας;

Σάββατο 1 Απριλίου, στις 20:00
“My Love, My Bride” (2014) (Διάρκεια: 111’)
– Ρομαντική Κωμωδία / Ηθοποιοί: Jo Jung Suk, Shin Min-ah

Ο Young-min και η Mi-young είναι ένα νιόπαντρο ζευγάρι που παντρεύτηκε αμέσως μετά την αποφοίτησή τους από το πανεπιστήμιο. Μετά το μήνα του μέλιτος όμως, όλα αλλάζουν και αρχίζουν να μαλώνουν συνεχώς μεταξύ τους. Στην προσπάθειά τους να σώσουν το γάμο τους, μαθαίνουν τι πραγματικά σημαίνει έρωτας.

Κυριακή 2 Απριλίου, στις 20:00 (με Αγγλικούς Υπότιτλους)
“Duresori: The Voice of East” (2012) (Διάρκεια: 110’)
– Εφηβικό Δράμα / Ηθοποιοί:  Jo Ah Reum, Choi Eunhye

Ένα χρόνο πριν αποφοιτήσουν από το σχολείο παραδοσιακής κορεατικής μουσικής όπου φοιτούν, μια ομάδα μαθητών αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της εισαγωγής στο πανεπιστήμιο. Αναγκασμένοι να παρακολουθούν έξτρα μαθήματα για να αναπληρώσουν τις απουσίες τους, οι μαθητές έρχονται αντιμέτωποι με μια νέα πρόκληση: να τραγουδήσουν ως χορωδία και να σώσουν τη φήμη του σχολείου. Στην προσπάθειά τους αυτή δοκιμάζονται οι ικανότητές τους αλλά και η φιλία τους. Σιγά σιγά προετοιμάζονται ολόψυχα για μια φοβερή παράσταση, αλλά ο διαγωνισμός ξαφνικά ακυρώνεται και η ομάδα κινδυνεύει να διαλυθεί.

Δευτέρα 3 Απριλίου, στις 20:00
“The Front Line” (2011) (Διάρκεια: 133’)
– Πολεμικό δράμα / Ηθοποιοί: Go Soo, Shin Ha Kyun

Μία πολεμική, δραματική ταινία που επικεντρώνεται στη τελευταία μάχη του Κορεατικού πολέμου, η οποία καθόρισε τα σύνορα μεταξύ Νοτίου και Βορίου Κορέας. Προς το τέλος του Κορεατικού πολέμου, διατάσσεται παύση πυρός, αλλά στην ανατολική πρώτη γραμμή στους λόφους Aerok, σε μία έκταση που αποκαλείται Aero.K, η σκληρή μάχη συνεχίζεται. Ο αγώνας με σκοπό την κατάληψη του στρατηγικού σημείου για να καθοριστούν τα σύνορα ανάμεσα στις δυο Κορέες είναι το απόλυτο έπαθλο.


Σημείωση: Την Πέμπτη 30 Μαρτίου, η εναρκτήρια προβολή της ταινίας ‘The Thieves’ θα πραγματοποιηθεί μόνο με προσκλήσεις. Όλες οι ταινίες (εκτός από την “Duresori: The Voice of East”) είναι με ελληνικούς υπότιτλους