Θέλοντας να δώσουμε βήμα έκφρασης σε νέους καλλιτέχνες, προσκαλούμε δημιουργούς που επιθυμούν να παρουσιάσουν το έργο τους στο κοινό μέσα από τον χώρο του Old City co,  σε κάλεσμα συμμετοχής στο φεστιβάλ.

Προσφέρεται η σκηνή του Old City co (ξεχωριστός χώρος εντός της στοάς), τεχνικός εξοπλισμός και αμοιβή με ποσοστά επί των εισιτηρίων. Μέρος της προώθησης των έργων θα καλυφθεί από το ίδιο το φεστιβάλ και τον χώρο, παρόλα αυτά οι ίδιοι οι καλλιτέχνες, μπορούν να προβάλλουν την δουλεία τους προς τα έξω όπως εκείνοι επιθυμούν. Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να παραδώσουν 3ωρο μονοήμερο σεμινάριο επί αμοιβής, στον χώρο του Old City co.

Μπορούν να λάβουν μέρος καλλιτέχνες άνω των 18 χρονών.

Δυνατότητα συμμετοχής ολοκληρωμένων έργων (45′ και άνω),

δυνατότητα συμμετοχής έργων work in progress ( από 15′ έως 20′ )

και δυνατότητα συμμετοχής installations και site-specific παραστάσεις ( αξιοποίηση των υπόλοιπων χώρων του Old City co )

Διαδικασία υποβολής αίτησης:

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής στο www.musicartmagazine.com / artist signup button (όπου και θα δημιουργούν το καλλιτεχνικό τους προφίλ και θα στέλνουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες), βάζοντας τα στοιχεία τους , βιογραφικές πληροφορίες και οπτικοακουστικό υλικό από προηγούμενες δουλειές τους.

Λεπτομερή περιγραφή του έργου το οποίο προτείνουν και οπτικοακουστικό υλικό (αν υπάρχει) με τίτλο Πρόταση 2ο Art  for Change Festival.

Συμμετοχές χωρίς τίτλο δεν θα γίνονται δεκτές.

Διάρκεια υποβολής αιτήσεων:

Έως και Πέμπτη 31 Αυγούστου στις 16:00. Οι συμμετοχές που θα επιλεγούν θα ενημερωθούν μέσω mail έως τις  10 Σεπτεμβρίου.

Εκπρόθεσμες συμμετοχές δεν θα γίνουν δεκτές.