Το θέατρο Φούρνος και ο θίασος Πλεύσις παρουσιάζουν το δεύτερο Φεστιβάλ Σώματα Και Αντικείμενα Σε Κίνηση με στόχο την διάδοση της μιμικής, του θεάτρου σιωπής

Το φεστιβάλ με μεταμεσονύκτιες παραστάσεις κάθε Σάββατο θα έχει έμφαση στη μιμική, στο θέατρο σιωπής, στο κουκλοθέατρο, στην μαριονέττα, στη σχέση του ηθοποιού – performer με τα αντικείμενα.
Νέοι καλλιτέχνες οι οποίοι προέρχονται από το εργαστήρι της Πλεύσις αλλά και γνωστοί δημιουργοί από το χώρο του σωματικού θεάτρου και του θεάτρου της κούκλας θα παρουσιάσουν παραστάσεις με επίκεντρο το εκφραστικό σώμα.

Το φεστιβάλ ξεκινά με Το όνειρο του Γέρο Ταρκάν, μια παράσταση που μας επιτρέπει να κρυφοκοιτάξουμε στη ζωή και τις συνήθειες ενός σοφού ανθρώπου που έχει ξεχαστεί ανάμεσα στα παλιά του βιβλία. Ακολουθεί Το Κάδρο , όπου μέσα στο κάδρο μια φιγούρα κολυμπάει στο σκοτάδι. Το ορθογώνιο πλαίσιο είναι το όριο του κόσμου της, μέχρι που…κάτι την κάνει να ξεπεράσει τους φόβους της και να ανακαλύψει ότι της έλειπε…Ατμοσφαιρικές εικόνες που ζωντανεύουν από την κίνηση και την μουσική.