Τη Δευτέρα 11 Αυγούστου, στις 21.15, η Καρυοφιλιά Καραμπέτη, ερμηνεύει το έργο της Σόνιας Ζαχαράτου, Madre Dolorosa – Ο Έρωτας, στο Θέατρο της Κάτω Χώρας Σερίφου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Σερίφου 2014.

Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της θεατρικής σκηνής, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, τιμά με την παρουσία της το Φεστιβάλ Σερίφου. Η λαμπρή ηθοποιός θα διαβάσει, σε αναλόγιο, το ποιητικό/θεατρικό κείμενο της Σόνιας Ζαχαράτου «Madre Dolorosa –Ο Έρωτας», σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καντιώτη, ζωντανεύοντας, με τον τρόπο που μόνον εκείνη ξέρει, το πάθος, την εμμονή του, το ξεγύμνωμα της ψυχής μπροστά στον μοιραίο έρωτα, το ύψιστο της ευτυχίας, την καταβαράθρωση στη μοναξιά.

Όνειρα, επιθυμίες, πραγματικότητα και φαντασιακά στοιχεία εμπλέκονται στη ζωή του ήρωα, στη ζωή ενός άντρα που υπάρχει μόνον μέσα από το παρελθόν του, που αναβιώνει κάθε ημέρα τον ίδιο έρωτα με τα ίδια υπαρξιακά ερωτηματικά, την ίδια προσμονή με την ίδια αγωνία, που ζει για να μη χαθεί η μνήμη των ωραιότερων στιγμών του. Έρωτας –εφιάλτης, έρωτας –παράδεισος, πόθοι αλύτρωτοι. Ένας χείμαρρος συναισθημάτων, που μας φέρνει πιο κοντά σε ό, τι κι εμείς –ίσως- έχουμε ζήσει.

Δημήτρης Καντιώτης: Σκηνοθεσία
André Maia: τραγούδι
Γιώργος Ταμιωλάκης: τσέλο
Ερμηνεία: Καρυοφιλιά Καραμπέτη


Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Μελάνι» το ποιητικό έργο της Σόνιας Ζαχαράτου.