Οι φετινές παραστάσεις της Ελεωνόρας Ζουγανέλη αγαπήθηκαν τόσο πολύ από τον κόσμο που έγιναν όλες sold out! Σε συνέχεια αυτών, θα κάνει μια σειρά εμφανίσεων στο Passport, από τις 4 Απριλίου και για τέσσερις μοναδικές παραστάσεις, Παρασκευή και Σάββατο, 4-5 Απριλίου και 11-12 Απριλίου 2014.

Το μοναδικό ταλέντο της να αναμιγνύει διαφορετικά μουσικά είδη και να τα υποστηρίζει με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο, η σκηνική της παρουσία και η μεγάλη της ερμηνευτική ικανότητα, κάνουν τις παραστάσεις της να είναι σημείο αναφοράς της νέας ελληνικής σκηνής.   

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ανήκει στη νέα γενιά καλλιτεχνών που άλλαξαν την αισθητική της ψυχαγωγίας και αγαπήθηκαν τόσο πολύ από διαφορετικές ηλικιακές ομάδες, και θεωρείται η σημαντικότερη ερμηνεύτρια της νέας γενιάς  του Ελληνικού τραγουδιού.

Πλαισιώνεται από μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών: Ευριπίδης Ζεμενίδης (κιθάρα), Νίκος Πασσαλίδης (έγχορδα), Γιώργος Θεοδωρόπουλος (πλήκτρα), Παρασκευάς Κίτσος (μπάσο), Γιάννης Αγγελόπουλος (τύμπανα). Τραγουδάει μαζί τους η Αφροδίτη Παπαχριστοδούλου.

Ενορχηστρώσεις: Ευριπίδης Ζεμενίδης
Σκηνικά: Γιάννης Αρβανίτης
Φωτισμοί: Βασίλης Καραμούζης
Ήχος: Νίκος Παππάς, Αργύρης Λιανός
Διεύθυνση παραγωγής: Κατερίνα Παπαδοπούλου