Η εντυπωσιακή έκθεση 25 Χρυσές Ευχές, που επιμελείται ο εικαστικός και επιμελητής εκθέσεων σύγχρονης τέχνης Μιχαήλ Ρωμανός, εγκαινιάζεται την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου, στην gallery του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου, στο Κολωνάκι. Συγκεκριμένα, η έκθεση παρουσιάζει έργα τέχνης νέων και πρωτοεμφανιζόμενων καλλιτεχνών, σε ένα εικαστικό εορταστικό art event, με την καλλιτεχνική υπογραφή του Μιχαήλ Ρωμανού, όπου ο κάθε καλλιτέχνης και το δημιούργημα του αποτελεί από μία Χρυσή Ευχή ενώ ο συνολικός αριθμός των συμμετεχόντων καλλιτεχνών, διαμορφώνει τον τελικό τίτλο της έκθεσης.
 
Στην έκθεση παρουσιάζονται επιλεγμένα έργα, τα οποία καλύπτουν όλες τις μορφές σύγχρονης τέχνης όπως ζωγραφική, γλυπτική, κολάζ, φωτογραφία, μεικτή τεχνική καθώς και εικαστικές κατασκευές – εγκαταστάσεις.
 
Καλλιτεχνική έκπληξη αποτελεί η συμμετοχή της Χλόης Ν. Αμαράντου η οποία παρουσιάζει Extreme δημιουργίες των σπουδαστών της Σχολής Νίκος Αμάραντος και ζωγραφική επάνω στα σώματα μοντέλων (body painting).
 
Τη βραδιά των εγκαινίων ο ηθοποιός Μάνος Αμανάκης, θα απαγγείλει ποίηση της Εύας Σολδάτου από την ποιητική της συλλογή Χρώμα και Φώς ενώ η χορεύτρια – χορογράφος Σοφία Θεοδωροπούλου θα ερμηνεύσει με ένα μοναδικό τρόπο ποίηση της Κλέλιας Φανής Χαρίση, από την τελευταία της ποιητική συλλογή.
 
Η καλλιτέχνις Ζωή Νικητάκη στο πλαίσιο της έκθεσης ως happening θα ξετυλίξει παραμύθια από διάφορες γωνιές του πλανήτη που μιλάνε για τι άλλο; Μα για τις ευχές, αφού έτσι τιτλοφορείται και η έκθεση… Το αφηγηματικό ταξίδι με τη συνοδεία μικρών μουσικών οργάνων φέρει τον τίτλο: Ένα μέρος στο δάσος
 
Έργα τους εκθέτουν οι Καλλιτέχνες: Φαίη Αλτηπαρμάκη,  Χλόη Ν. Αμαράντου,  Ανδριανή Αμπάβη,  Μαρία Ιωάννα Αντωνιάδη,  Μαρία Αρβανιτάκη,  Μάρτζυ Γερογιαννάκη,  Μαριάνθη Γιανούλη,  Κική Γρίβα,  Παναγιώτης Κάλβης,  Ιωάννης Κλάδιος,  Κέλλυ Καντανολέων,  Βασιλική Κάππα,  Μαρία Κοκκινάκη,  Γιώτα Κότικα,  Κατερίνα Κωστογιάννου,  Πέτρος Λέκκας,  Μαίρη Μαυράκη,  Ματίνα Μαυράκη,  Ξένια Μαστοράκη,  Ζωή Νικητάκη, Μιχαήλ Ρωμανός,  Δημήτρης Σκαρής,  Εύα Σολδάτου,  Ειρήνη Σπυριδάκη,  Ξανθή Τουτουνζόγλου,  Χρήστος Τριγώνης,  Κέλυ Φούτρου.