Η Feelgood Entertainment παρουσιάζει στους κινηματογράφους, από τη Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014, την ταινία 22 Jump Street με τους Jonah Hill και Channing Tatum.

Μετά την πρώτη επιτυχημένη μεταφορά της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς 21 Jump Street στη μεγάλη οθόνη, οι απολαυστικοί Jonah Hill και Channing Tatum επιστρέφουν στους ξεκαρδιστικούς ρόλους των δυο γκαφατζήδων αστυνομικών. Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνουν και πάλι οι ιδανικοί για την περίπτωση Phil Lord και Chris Miller (Βρέχει Κεφτέδες), ενώ αυτή τη φορά η ιστορία διαδραματίζεται στο πανεπιστήμιο. Το 22 Jump Street έχει όλα τα φόντα για να είναι μία ακόμα γνήσια διασκεδαστική αστυνομική κωμωδία.

Σύνοψη:

Για τη νέα τους μυστική αποστολή, ο Schmidt (Jonah Hill) και ο Jenko (Channing Tatum) θα χρειαστεί να ανταλλάξουν τα όπλα τους με κάρτες μέλους σε Αδελφότητες Κολεγίου. Οι δυο τους θα ζήσουν μοναδικές πανεπιστημιακές εμπειρίες για να εξιχνιάσουν μια επικίνδυνη μυστική οργάνωση. Σύντομα θα ανακαλύψουν ότι η ζωή στο κολέγιο είναι, στην καλύτερη περίπτωση, χαοτική και απολαυστικά επικίνδυνη. Η φιλία τους θα δοκιμαστεί, αφού νέα πρόσωπα θα μπουν στις ζωές τους. Έτσι, η προσοχή τους δεν θα είναι αποκλειστικά στραμμένη στην αποστολή τους, αλλά και στο πώς να επαναπροσδιορίσουν τη φιλία και τη σχέση τους.

Σκηνοθεσία: Phil Lord, Christopher Miller

Σενάριο: Michael Bacall, Jonah Hill, Rodney Rothman και Oren Uziel

Πρωταγωνιστούν: Jonah Hill, Channing Tatum, Peter Stormare, Wyatt Russell, Amber Stevens, Jillian Bell, Ice Cube

Παραγωγή: 2014

Διάρκεια: 112΄

Διανομή: Feelgood Entertainment