Από τις 2 Ιουνίου έως τις 26 Ιουλίου, τα Θέατρα “Μελίνα Μερκούρη” και “Aννα Συνοδινού” θα φιλοξενήσουν 27 ξεχωριστές μουσικές, θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, στέλνοντας στους θεατές ένα μήνυμα επίκαιρο και διαχρονικό που αφορά τη σχέση του περιβάλλοντος με τον πολιτισμό.

Στους χώρους του Φεστιβάλ θα υπάρχουν περίπτερα των οργανώσεων GREENPEACE, ΣΠΑΥ, ΑΝΙΜΑ, ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ, που θα προσφέρουν στο κοινό ενημερωτικό υλικό για τις δράσεις και τους στόχους των οργανώσεων.

Σήμα κατατεθέν του φετινού φεστιβάλ το έργο του γνωστού σκιτσογράφου Στάθης που είναι ένα δέντρο που ανθίζει μέσα από τα μνημεία και γίνεται το σύμβολο της ελπίδας για αναγέννηση της ζωής μέσα από τις στάχτες της πυρόπληκτης Ηλείας.

Παράλληλα, ένα cd με αγαπημένα τραγούδια που έχουν επιλέξει ο παραγωγοί του «ΜΕΛΩΔΙΑ FM» θα διατίθεται αποκλειστικά στο Φεστιβάλ.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα βοηθήσουν ένα χωριό της Ηλείας να διώξει τις μαύρες εικόνες της φωτιάς και θα του επιτρέψουν να ζωντανέψει ξανά, γεμάτο χρώματα και μουσικές.

Το ηχητικό σήμα του φεστιβάλ είναι δουλειά του Σταμάτη Κραουνάκη και θα είναι το μόνιμο ηχητικό σήμα των εκδηλώσεων του.

Info
Περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων: http://www.festivalbyrona.gr/