Ο Σύλλογος Αποφοίτων “Μαρία Κάλλας” δίνει 1.000 ευρώ Υποτροφία σε Ηθοποιούς/Performers για την παρακολούθηση του KaDISS. Συγκεκριμένα, ο Σύλλογος Αποφοίτων, θα καλύψει μέρος του αρχικού κόστους συμμετοχής (το 50% της αρχικής συμμετοχής των 2,000€) για συγκεκριμένο αριθμό θέσεων παρακολούθησης στο πρώτο Διεθνές Σχολείο Θεάτρου Καλαμάτας/ Kalamata Drama International Summer School – KaDISS 2019. (19/8 – 7/9)

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι επαγγελματίες ή σπουδαστές του χώρου των Παραστατικών Τεχνών (Θέατρο, χορός, μουσικό Θέατρο κλπ), Ηλικίας από 18 έως και 30 ετών και Έλληνες Υπήκοοι. Με τον τρόπο αυτό, στηρίζουμε πραγματικά τους Έλληνες νέους καλλιτέχνες να παρακολουθήσουν ένα μοναδικό για τη χώρα, εντατικό σχολείο θεάτρου .

Δηλώσεις συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής που βρίσκεται στο Site της διοργάνωσης (www.kalamatadrama.com) και να την στείλουν στο Mail: [email protected] συμπληρώνοντας ως τίτλο: Υποτροφία Συλλόγου Μαρία Κάλλας έως και 30 Μαΐου. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν απαντητικό Mail για το εάν έγινε δεκτή η αίτηση τους η όχι.


Διαβάστε επίσης:

Το 1ο Kalamata Drama International Summer School είναι γεγονός!