Το Happy Shows Festival είναι η ιδέα της εποχής μας, που έρχεται να ικανοποιήσει την δίψα της ψυχής του ανθρώπου, για ένα απλό χαμόγελο! Η

Τέχνη είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για να νιώσουμε δυνατά συναισθήματα και να θεραπευτούμε μέσα από ένα Χαμόγελο. Η ανάγκη λοιπόν αυτή οδήγησε στην υλοποίηση του 1ου Athens Happy Shows Festival το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 23 Ιουλίου 2011 στο Holly Bar του Micraasia.

Ποιοί κερδίζουν:

Το Festival είναι διαγωνιστικό και ο κόσμος ψηφίζει μέσω internet στην διεύθυνση του Festival που θα ανακοινωθεί λίγες ημέρες πριν την έναρξη του! (ο καθένας θα μπορεί να ψηφίζει μόνο μία φορά. Θα δοθούν 3 Βραβεία, για 3 Θεατρικά σχήματα ή μεμονωμένους καλλιτέχνες και 3 Μουσικά σχήματα ή μεμονωμένους καλλιτέχνες).

Πρόγραμμα φεστιβάλ:

Πέμπτη 7/7

Domenica

Το αγαπημένο μας συγκρότημα, γνωστοί από τη «Βουή του δρόμου», «Άχρηστα ρολόγια», «Λίγη ζωή ακόμα», ανοίγουν το Festival σε ένα ακουστικό πρόγραμμα με όλες τους τις επιτυχίες και γνωστές αγαπημένες διασκευές.
Έναρξη Festival (Opening)
9:30μ.μ.

Σάββατο 9/7

Η ομάδα Οίστρος παρουσιάζει το έργο “Η πινακοθήκη των ηλιθίων” στις 8μ.μ., (κείμενο. Νίκος Τσιφώρος,σκην. Γιάννης Μιχαλόπουλος, παίζουν. Χρήστος Θεοχαρόπουλος, Γιάννης Μιχαλόπουλος & Μαργαρίτα Καστρινού)

Flybywire (Rapcore, New metal) στις 10μ.μ.

Κυριακή 10/7

Stand up comedy με την Ελισάβετ Μπούρα (κείμενο/σκην. Ελισάβετ Μπούρα) στις 8μ.μ.
Διονύσης Καλαφάτης (Rock, Έντεχνο) στις 9:30μ.μ.

Τρίτη 12/7

Νίκος Ρουμελιώτης (Rock, Έντεχνο) στις 9μ.μ.

Τετάρτη 13/7

Almad (Pop, Rock) στις 10μ.μ.

Πέμπτη 14/7

Βασίλης Λογοθέτης (Pop, Rock) στις 9μ.μ.
Η ομάδα X-act παρουσιάζει το έργο “Η πιο δυνατή” στις 10μ.μ., (κείμενο. Α.Στριντμπεργκ, μτφ. Ερρίκος Μπελιές, σκην. Γιώργος Χαρατζάς, παίζουν. Κορίνα Χρυσαϊδου, Ερμιόνη Δόβα)

Παρασκευή 15/7

Prestige band (70s-80s Disco- Funk- Pop Hits Non Stop Live) στις 9μ.μ.
No Brakes (Ελληνικό Rock) στις 11μ.μ.

Σάββατο 16/7

Γιώργος Χριστοδούλου (Έντεχνο, Pop) στις 10μ.μ.

Κυριακή 17/7

Stand up comedy με τη Χρύσα Κατσαρίνη (κείμενο/σκην. Χρύσα Κατσαρίνη) στις 9μ.μ.
Άτακτες Μελωδίες (Pop, Punk) στις 11μ.μ.

Τρίτη 19/7

Χρήστος Νινιός (Ελληνικό και Αγγλόφωνο Rock) στις 8μ.μ.
Dj Johnie Bee (Hip Hop) στις 10μ.μ.

Τετάρτη 20/7

Stand up comedy “Η πολύ μόρφωση φέρνει παραμόρφωση” με τους Πρίγκιπες της Δανιμαρκίας στις 8μ.μ., (σκην/κείμενο/παίζουν. Αλεξάνδρα Παγανή, Γιώργος Μακρής, Κέλλυ Καρακούλη.)
Τρίτη εποχή (Pop, Rock) στις 9:30μ.μ.

Πέμπτη 21/7

Η ομάδα Theatρείο παρουσιάζει το έργο “Στάχτη και Μπούρμπερη” στις 9μ.μ.,(κείμενο. Βάσια Αργέντη, σκην. Γιάννης Παπλωματάς, παίζουν. Γιάννης Παπλωματάς, Θεοδώρα Παπαϊωάννου, Γιώργος Δάσκαλος, Έλενα Παπακωστοπούλου, Θάνος Αστερίου, Βάσια Αργέντη)
Alex Stef (Minimal House) στις 11μ.μ.

Παρασκευή 22/7

Η ομάδα Μπουλούκι παρουσιάζει το έργο “Το δέντρο της ευτυχίας” στις 8μ.μ.,(σκην. Χρήστος Συρμακέζης, παίζουν. Νίκος Παναγιωτούνης, Όλγα Βακούφη, Δομινίκη Παπαστεργίου, Χρήστος Συρμακέζης)
DJ Zani Zak (Minimal House) στις 11:30μ.μ.

Σάββατο 23/7

Ιφιγένεια (ΝΑΜΑ) and The Love Cats (Έντεχνο, Rock) στις 10μ.μ.