Στην εποχή που οι ρυθμοί μας έχουν αυξηθεί ραγδαία και η καθημερινότητα περνάει βιαστικά, η Τέχνη τείνει να γίνει είδος πολυτελείας και να αποσχιστεί από τη ζωή μας παντελώς. Σε μία προσπάθεια να ξαναφέρουμε την Τέχνη στη ζωή μας, σας παρουσιάζουμε την αρχή μιας δράσης που σκοπό έχει να επαναπροσδιορίσει την οπτική του ανθρώπου για τη Τέχνη, να αναπτύξει μια πιο άμεση σχέση αλληλεπίδρασης μεταξύ καλλιτέχνη και κοινού, και να κάνει πιο εφικτή την απόκτηση έργων, ώστε να κάνουμε την καθημερινότητα πιο όμορφη.

101 σκίτσα, σχέδια και ακουαρέλες είναι τα βασικά συστατικά της έκθεσης, καθώς και μια σειρά χρηστικών αντικειμένων με εκτύπωση αυθεντικών έργων, όλα σε προσιτές τιμές, γιατί η Τέχνη είναι για να τη ζούμε!

daddolie

Η daddolie γεννήθηκε το 1977, ζει και εργάζεται ως Αρχιτέκτων Εσωτερικών Χώρων στην Αθήνα. Κατέχει πτυχίο Αρχιτέκτονα Εσωτερικών Χώρων (Bachelor of Arts, University of Derby, σε συνεργασία με τη σχολή Βακαλό) καθώς και συμπληρωματικές σπουδές (κυρίως σε μορφή πιστοποιημένων τριμηνιαίων σεμιναρίων) σε Σκηνογραφία, Αναγεννησιακή Αρχιτεκτονική, Industrial Design, Modern Japanese Architecture: From Meiji Restoration to Today, Design: Creation of Artifacts in Society, ένα έτος Μαθήματα Γραφιστικής (Artes, πρώην Δοξιάδη) και ενός έτους παρακολούθησης Marketing Management στο Deree. Έχει πραγματοποιήσει ατομικές και ομαδικές εκθέσεις, τόσο σε Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.